- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Amit idéztél, az a lombikbébi eljárás, ami egy valóban bonyolult, macerás és kockázatos eljárás, amire akkor van szükség, ha az anya valami szervi okból nem tud teherbe esni.
Apró gond, hogy baromira nem erről beszéltem.Ugyanis egy amúgy tök egészséges leszbikus nőnél erre a hajcihőre abszolút semmi szükség.
Nem tudom, hogy jártál-e bárhol, ahol mondjuk sertéseket vagy marhákat tartanak, de az inszeminátor (a képzettség megszerzésének előfeltétele a befejezett nyolc általános, nem a genetikusi diploma) baromira nem ezt csinálja, simán begyűjti a spermát a hímtől, aztán egy fecskendőszerűséggel bejuttatja a nősténybe, done.
(Nem tudom, hogy mennyire kell leírnom, de a biztonság kedvéért legyen itt: nyilvánvalóan ez a technika működik embereknél is, viszont szintén nyilvánvalóan azért ezt senki sem úgy képzeli el, hogy megjelenik Józsi bá', az inszeminátor micisapkában meg gumicsizmában, hanem tiszteletben tartva az érintettek emberi méltóságát (oké, ezt le kell írnom, mert amúgy ez időnként főorvosoknak sem szokott eszébe jutni)).Azt meg nem tudom, hogy Gargouille mit szól ahhoz, hogy levadliberálisoztad, mert hát ő hozta fel ezt a konkrét témát.
Új hozzászólás Aktív témák
lo +Tartottam ettől. Nem vártam, de sejtettem ennek a napnak az eljövetelét.Sz'al, ha bármelyik szubkultúra holnaptól a...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest