- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
Blade runner.és értelmes a szöveg,pont odaillik.aki játsza azt a színészt annak az ötlete volt mert magyar származású és hát ott a magyar sz igen furán hangzik
-
Eastman
addikt
Betaláltál, tényleg szegény vagyok.
...a nyelv dallama ami nagyon tetszik. A cseh embert becsülöm és nem egy cseh film nagy kedvencem.
Gondolom a csehek meg azon röhögnek, hogy hogyan szól magyarul a Star Wars. ...pedig már nem szegényebbek nálunk. A legvidámabb barakknál...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Ptech
addikt
válasz Crystalheart #11 üzenetére
Azért, mert abban a bizonyos filmben (már elfelejtettem a címét) magyart használtak az idegenek nyelvének helyettesítésére. Tehát nem azért hallják az idegenek nyelvének, mert annyira idegen nakik, hanem mert a filmben valóban magyart hallottak.
Ahogy emlékszem, magyarul teljesen értelmetlen a szöveg ami a filmben van, de azért magyar. -
veterán
-
Crystalheart
őstag
"Mondjuk nekik kb. ugyanígy hangozhat a magyar változat."
Nekik talán kevésbé, mert nagyobb az egyezés az artikulációs bázisban, de mondjuk egy angolnak valószínű.
Amúgy több angol anyanyelvű embertől már hallottam (vagy olvastam cseten ), hogy a magyar néha olyan hangzásra, mint némely fantasy-filmben a gonoszok túlvilági halandzsája. Nem tudom, konkrétan mire gondolhattak, biztos úgy van. (Nyilván szokatlan nekik a teljesen eltérő artikulációs bázis.)
Az angol és a latin nyelv azért jó, mert közel mindenkinek monumentálisan hangzik.
-
Valty
aktív tag
Hehe, kinevetitek, pedig nem is biztos, hogy értitek Akkor mit nevettek ki?
-
veterán
-
ádyz
addikt
gratulálok azoknak, akik ezen röhögnek, büszkék lehetnek az IQ szintjükre.
-
BITBOYS
addikt
Nemrégiben ezen vigyorogtam jót: Star Wars (1977) Deleted Scene több részből áll.
-
twollah
nagyúr
Nem tudom mi ebben a neveteseges, hogy mas nyelvem is megnezzuk a SW n-edik reszet.
Gondolom a csehek meg azon rohognek, hogy hogyan szol magyarul a Star Wars.
Ezzel csak a kedves post iro a sajat szegenysegi bizonyitvanyat allitja ki magarol.
[ Szerkesztve ]
-
Mondjuk nekik kb. ugyanígy hangozhat a magyar változat.
Megoldás: nézzünk mindent eredeti nyelven (legalábbis angolul).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Psychonaut
veterán
Bázze.....
Franciául is nagyot üt ám, kár, hogy nem találom.
-
veterán
Anyám... ezen kifeküdtem..
Vajon Kovács András Péter ezen a nyelven is tudja ezt a jelenetet?
[link] (10.35-től)Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Eastman
addikt
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen autót vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest