- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Most jött ki egy új Blazblue cucc, abban vannak ilyesmik...
-
Wesder
titán
Carl18
Azt te csak hiszed... -
carl18
addikt
Nekem az ilyen crossover nem jön túl, nem hogy összerak külön univerzumokat. Frieza egy lézerrel másvilágra nyomná narutot. A Dragon ballban az erők elég durván elszáltak, a naruto is erősödnek valamennyit, de ott inkább a technikákon van a lényeg, van saját képeségeken. Mangekyou Sharingan stb
-
Jigoku
tag
Fairy Tail szerintem nem lesz benne. A játék címe Jump Force, szóval valószínűleg csak olyan mangákkal lehet számolni, amik a Shounen Jump-ban futnak/futottak. A Naruto, One Piece, Dragonball és DN ilyenek, de a Fairy Tail a "rivális" Shounen Magazine-ban jelent meg.
Btw nem tűnik rossznak, bár ez a 3D grafika nekem se tetszik túlzottan.
-
KaitouP
nagyúr
Ultra gáz ez a játék ezzel a 3D animációval.
-
Monoton
tag
Kicsit hosszabb videó:
youtube -
Monoton
tag
E3 eddigi legnagyobb meglepetése számomra. Végre összecsaphat Son Goku és Naruto
A grafika nekem se tetszett így elsőre, a rajzolt anime stílus sokkal jobban adná a hangulatot.
-
Wesder
titán
Nagyon adta, instant buy
-
.LnB
titán
Tegnap lesokkoltam attól a trailer-től. A legnagyobb wtf volt az eddigi E3-on. Szerencsére a gameplay trailer beszédesebb. Azt látva, kell a francnak ez. Mint egy gagyi mod, olyan. Anno Queke 3 engine-nel készültek hasonlóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest