Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Jetteroh #1298 üzenetére
A mygica sima és c is kb ugyanaz, csak egy chipből újabb változat került az újabb modelbe. A régi driver és linux kernel még nem ismeri a C-t, de egy ideje bekerült már az újabb verziókba.
Hardveresen tudja a C-t, de csak linux alól lehet biztosan használni.A win-es driver nem kínálja fel a C interfészt, némelyik programban külön fel lehet konfigurálni, hogy úgy a C paraméterezéssel lássa a kábeltévét, de ez nem sima. Bár a C változatnak valamivel újabb a drivere, de nem tudom megoldották-e ezt a problémát.
A másik stickhez, amiről ez a topic is szól, rendszeresen vannak driver frissítések win-re, szerintem esélyesebb azt használnod. Linuxnál pedig kb mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest