- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A fejlődés pont ugyan ilyen gyors volt, amikor még azt hitted hogy a te érekeidet szolgálja, csak nem követed, mert már tisztában vagy vele, hogy a "valódi" problémaiidat nem oldja meg.
A gyökere valahol ott van, hogy már mesze kerültél attól a korosztálytól aminek a fő problémáit "generálják-megoldják" ezek az eszközök, lehet felnőttél.
-
-
fatpingvin
addikt
nem értem a problémát... miért akarnál googlet használni ha ilyen elvi fenntartásaid vannak? ott a DDG, Qwant, SearX, Startpage, et cetera... a guglinak ami az előnye az a hátránya is.
a másik fele meg amit SRC írt. az csak rajtad múlik hogy ebből áll-e az életed. én mondjuk elég sokat ülök a gép előtt (egyetem, meló) de pl a telefonom egy nyomógombos darab, facebookot, twittert, instát meg mittudomén még mit nem használok (reddit és discord nálam az egyedüli ilyen cucc), gugli cuccokat gyakorlatilag teljesen kivezettem az életemből (még megvan a régi gmailes címem de már évek óta nem használom semmire)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 1
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest