- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Magamra ismerek a hozzáállásodban. Én is mentem szembe a mainstream-el. Nem is az vele a gond, hogy a 30-as éveidre már egyre fárasztóbb dolog ez, hanem az, amikor negyvenesként az a kollégád nyom le népszerűségben, aki borzalmas szakmaiatlan és egyszerűen rászabadítja a felhasználókra az összes mainstream vackot minden hátrányukkal. Ez van. Majd meglátod.
#4 Graphics
A cikk tényszerűen Facebook fényképekről szól. Arról, hogy egy cég használja a Social mediat. Az író spekulációval kommentálta a fényképeket én meg ezzel. Szerintem nem lesz nagy hsz cunami itt pár fénykép miatt, szóval túlélhetted volna anélkül, hogy szóvá tedd. Kérjem az elnézésedet? Tudod mit? Elnézést. Béke?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest