Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, SSD külső ház
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: Őrangyal akcióban.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Magamra ismerek a hozzáállásodban. Én is mentem szembe a mainstream-el. Nem is az vele a gond, hogy a 30-as éveidre már egyre fárasztóbb dolog ez, hanem az, amikor negyvenesként az a kollégád nyom le népszerűségben, aki borzalmas szakmaiatlan és egyszerűen rászabadítja a felhasználókra az összes mainstream vackot minden hátrányukkal. Ez van. Majd meglátod.
#4 Graphics
A cikk tényszerűen Facebook fényképekről szól. Arról, hogy egy cég használja a Social mediat. Az író spekulációval kommentálta a fényképeket én meg ezzel. Szerintem nem lesz nagy hsz cunami itt pár fénykép miatt, szóval túlélhetted volna anélkül, hogy szóvá tedd. Kérjem az elnézésedet? Tudod mit? Elnézést. Béke?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest