Új hozzászólás Aktív témák

• drzsoo1

aktív tag

Nem a készülék rossz, hanem az op rendszer kevés. Leírom milyen hibákkal hiányosságokkal szembesültem hátha lehet rajta javitani.
    -auto rotation on off a kijelző beállításokon belül kerestem, hiába. Ha forgat akkor jó lenne ha tile is forogna, vagy egyáltalán ne forogjon.
    -főképernyő tileoat lehessen lépteti oldalanként, ne csak görgetni, hogy a 40 csempe közül konnyen megtaláljam a nekem szükségeset.
    -gmail fiókból nem akarom a leveleket szinkronizálni, csak a névjegyzéket
    -wifi és Bluetooth on off hogy oldható meg a főképernyőről
    -ertesitesi sáv fixen mutassa a szükséges dolgokat nekem eltűntek a rajta lévő dolgok, miközben a sávot nem tudom használni, a fekete sav ott marad. pl nem látom hogy a wifi aktív vagy sem
    - szöveget az Office Word doc esetén kijelző méretre igazítja de nem nagyítható, android Office esetben újraigazítja az oldalhoz, itt nem
    -értesítések kigyűjthetők egy helyre? tehát email hívás naptári esemény (részletek is), alkalmazás értesítő, frissítés értesítő előhívó egy helyről?
    -rapdialer akkor frissíti a névjegyzékem ha manuálisan elinditom. ez igy gáz.
    -nahyon som helyen gondolkodik az op rendszer, elég ha be akarok lépni a telefon infóba. Akadozik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés