Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
guriga1234
üzenetére
Az csöppet sem zavar, hogy drága a PS, időbe kerül a használatának megtanulása, és az is idő, amíg elhomályosítasz valamit egy képen? Vajon mi a gyorsabb? A PS-sel való bohóckodás, vagy eleve úgy készíteni a képet, hogy a háttér homályos? Az egy kamerás elmosások meg koránt sem olyan pontosak, mint a 2 kamerával készültek.
Meg nem tudom láttál-e már DSLR-rel készített képet?
-
Én is ezen gondolkodtam. Egy dolgot el tudok képzelni, hogy a ram/tárhely chipek még kevesebbet fogyasztanak, mint az S8+-ban levők, ill. talán még a kijelző fogyasztásából tudtak faragni valami új technológia bevezetésével. De mivel csak pár hónap telt el a 2 telefon megjelenése között, ezért kis esélyt látok ezekre.
-
válasz
guriga1234
üzenetére
A felbontás nem egyenlő a minőséggel. A 2x zoom meg óriási dolog, mert legalább van. A kompakt fényképezőgépekkel azért nem jó példálózni, mert azt nem cipeled mindenhova magaddal, a mobilod meg igen. Nekem most S8-am van, jobb képeket készít, mint bármelyik kompakt gép, és bizonyos körülmények között még a DLSR-ünket is lepipálja.
-
válasz
Bumblebeee
üzenetére
Mint már írták előttem, eleve olyan dolgot írtál, ami nem igaz a Samsunggal kapcsolatban, de a 836 amúgy sem csak egy húzott 835. Tájékozódj, mielőtt lejáratod magad.
-
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A házad árát ne fizesse a Samsung csak mert kénytelen voltál lemondani egy mobilról?
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mert mégis mit akarsz még? Ha tavaly megvetted a Note7-et, kaptál helyett egy S7 (edge)-t, az árkülönbözetet visszakaptad. Most leadod az S7 (edge)-t, amit már úgysem tudnál eladni többért, mint az eredeti ár fele, de inkább kevesebbért. Vagyis nem kell azon izgulnod, hogy el tudd adni a régi telefonod, sőt, még így is jobban jársz anyagilag. Én év elején(!), a 4 hónapos, hivatalos, 2 éves garis edge-t csak 150k-ért tudtam eladni (akkor még hivatalosan 260k volt az ára).
Szóval egy jó állapot, hivatalos edge mondjuk 130k-ért menne el most az aprón, ami azt jelenti, hogy 200k-ba kerülne a Note8. De ha leadod a Samsungnak, akkor csak 170-be kerül a Note8, mert a felét fizeted. Tényleg nem éri meg... És ez a legrosszabb eset, egy S5 vagy G4 leadása esetén sokkal jobban megéri.
-
Az túlzás, hogy fél centi, az S8-on meg még kisebb is a kerekített felület, mint S7 edge-nél volt, és a kerekítés mértéke is kisebbnek tűnik. Az S7 edge-től részben az edge miatt váltam meg, mert elvett a hasznos területből, de az S8+-nál már nem érzem ezt, sőt! A Note8-nál meg még annyira sincs lekerekítve, mint az S8+-nál.
-
válasz
yoshimitsu81
üzenetére
De nincs jobb hardver jelenleg, akkor mit szeretnél?
total90: kicsit nagyobb kijelző, több RAM, 2 kamera, kisebb akku... Mitől ne lenne rosszabb az üzemideje? Én pont e miatt veszek most S8 + -t, pedig a Note 8-ra vártam.
-
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Itt pont nem probléma, hogy a kijelzőből veszi el a helyet, mert nagyon magas a kijelző. Ha a már megszokott arányú 5.7 colos kijelzőről lenne szó, igazat adnék neked.
-
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nem, hanem azokat, akik kiakadnak az árán.
-
Ja, komoly ár, de se a PC-t, se a laptopot nem vágod zsebre, és fényképezni sem fogsz velük.
(#154) Hiei11: Jézusom, szóval szerinted a kereskedők miatt olyan magas nálunk az áfa? Vagy nem vagy tisztában vele, hogy nálunk 27%?
(#159) Inkvizitor1: valóban, de a 940 USD nettó ár. Számold ki, hogy nálunk mennyi a telefon nettóban.
-
válasz
tothmaxy182
üzenetére
Azért mert az elmúlt pár hónapban erősödött? Volt már máskor is ilyen. Aztán ha ránézel az elmúlt pár évtizedre, hol van a Forint? Mit gondolsz hol lesz 10 év múlva? A Samsung meg nem változtathatja a hivatalos itthoni árát hónapról-hónapra, hanem előre kell terveznie 1 évre a következő Note megjelenéséig.
(#76) Ryoo: azt ugye tudod, hogy a kijelző nem úgy jön létre, hogy Harry Potter kettő suhint a pálcájával? Semmit sem számít az anyagár, mert nem az a legnagyobb költség, ami egy telefon létrehozásánál keletkezik.
-
Az azért megvan, hogy ebből a telefonból csak a kijelző kerül több mint 100k-ba?
Az új iPhone meg valszeg 400k-n fog nyitni (a nagyobb verzió). Ja, és meglepetés, a Forint is folyamatosan romlik.
(#63) RaveForce: na ez jó hír, hogy az S8+ még az S7 edge-nél is jobb akkuban. Nekem már az edge akkuideje is megfelelő volt.
-
válasz
Cattle_Decap
üzenetére
Hagyjuk már a középkategóriás Xiaomikat. A közelébe sem jönnek minőségben és tudásban egy felső kategóriás Samsunghoz. Volt nekem mindkettő, saját tapasztalat.
-
Redmi Note széria... Ja, ha Porsche-t akarok, megelégszek az Opel Corsa-val is, nem?
(#17) ΞlittlecarΞ: pont ugyanolyan széles, mint egy 5.5 colos phablet, csak kicsit magasabb. Egyáltalán nem nagy. Az legelső Galaxy Note, aminek 5.2-es kijelzője volt, majdnem 1 centivel volt szélesebb. A Note7-en kívül, mindegyik szélesebb volt ennél.
-
RIP jó üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)