Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz janeszgol #257 üzenetére

De, ez egy ceruzás s8+.
    A kamera kétséges, a többi ua.
    Amikor a Note 4 kijött akkor az hátravágós volt, teljesen más hardver, szofter mint az akkori tavaszi csús. Semmi köze nem volt hozzá. Itt gyakorlatilag levágtak az akkuból, hogy beférjen a ceruza, kapott mégegy kamerát ami majd használat közben derül ki, hogy mit tud. Ennyi, nem több. Tavalyi fiasko után s8+hardverrel deszka ide, deszka oda. Aki ismer tudja hány telefon árával gazdagítottam őket, most nem fogom. Én amúgy sem vettem volna meg s8+ról is visszamentem sima s8-ra de véleményem azért van.
    Többet vártam.
    Ez egy rétegmodell(eddig minden Note megvolt, a négyet nagyon szerettem 4 db-ot elnyúztam) , annyit kérnek érte amennyit akarnak mert nincs igazi vetélytársa, nekem inkább az a bajom vele, hogy elvesztette a Note széria az úttörő szerepét, inkább csak eg s szériás különc lett belőle. Valamiért (talán mert rétegmodell, valahol olvastam, hogy annyit sem adnak el a Note - okból mint az active-okból) elsorvadni látszik a negyedik generáció ota ez a széria, az 5 egy szar volt EU-ba nem is hoztak, a hat kimaradt, a 7 felrobbant, a 8 meg egy s8p klón kisaksival.
    Nem kell ezt annyira védeni, magyarázkodjon az aki letette az asztalra.
    Még annyit, hogy pár ilyen humorizálás mint a hátsó ujjlenyomat olvasó vagy az egyre betegebb kamerák, kisebb akkuk, fizikai home elhagyása, sd hiánya(s6) akkor elköszönök ettől a márkától.

Új hozzászólás Aktív témák