- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Miért nem csinálnak valami olyan játékot mint az NFS:MW,vagy a Midnight Club Los Angeles?

-
Gebriel
veterán
Már alapból nagy hülyeség a Drivert a GTA-hoz hasonlítani.

Mit vársz egy autós játéktól, ha nem ugatás, driftelés és száguldás?
Az egyik legjobb autós játék volt anno... -
Engem csak a trend zavar. Ma az van, hogy hűde űber májerek vagyunk... világít a kocsi mer nejon van az aljába, hogy a férgek is tudják ki az úr. Meg azok a rommá tápolt fos autók. Régen az alapmodellek voltak bent egy játékban.
más:
Nekem ezzel a grafikával megcsinálhatnák a Carmageddon1-et
Tessék... abban sincs semmi értelem. De amikor játszottam vele még nem is voltam túl idős(13-15körül). Mostanra meg csak az emlék miatt pörgetném végig új grafon. -
törölt tag
Ja mert pléjsztésönön csak a tíz éves hülyegyerekek játszanak, akiknek minden szarral ki lehet bökni a szemét, a pc meg az érett értelmiség melegágya? Juj...
Ice: minek egy NFS-be - vagy bármilyen autós játékba történet? Ha ki állsz amellett, hogy csak régen voltak jó játékok (ami egyébként nettó hülyeség), akkor éppenséggel a történet bevezetését kellene kifogásolnod.
-
A bemutató tetszik. Kicsit hasonlít a régi Midnight Club2-re, aminek a multija anno nagy kedvenc volt.

-
Ice!?
őstag
sajnos ez a '10éves' korosztály az, akiknek készítik ezeket a játékokat.
lásd új nfs -ek. semmi (vagy nagyon gyenge) történet, szintén nulla kihívás, csak száguldasz irreális módon a csillivilli álomautókkal, etcetc .. de ezt sajnos szinte akármelyik mostani játékról el lehet mondani. -
Lehet hogy öreg vagyok ehhez, de nekem ez csak valami kvarcjátékos ökörködésnek tűnik... Lehet ugratni meg driftelni, ez lehet hogy 10 éves gyerekeket felvillanyoz, de valahogy nem látom benne azt a feelinget, amelyik bármelyik GTA-ban megvolt eddig pl.
Meg ez az autó váltogatós hülyeség? Fiataloknak jó lesz karácsonyra pléjsztésönön, de komoly játék hosszútávra sosem lesz ebből. -
KisTopi95
aktív tag
Még egy nyomós ok hogy megvegyem a játékot... DeLorean *-*
-
Enton
addikt
Remélem az irányítás rendeben lesz.

-
Mappa
addikt
jól néz ki a füstölgő gumi... látványos
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tesla topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elfelejtettem a film címét
- Nyaralás topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku megkímélt, szép állapot
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest