Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
volt egy fabrikált töltőm Marutihoz kellett

Viszont nem találom. Apám rendet rakott a pincében.
Még mindig a bikakábel tűnik legszimpatikusabb megoldásnak csak akkor mást le kell szólítgatni segítsen má'. Csak mivel már besötétedett és ugye ilyenkor már illene lámpát kapcsolni de üres aksival ha tölteni szeretném akkor meg nem illik így hagyom holnapra az egészet, szakemberhez úgyis max hétfőn kerülne.
Ha sok pénzem lenne legyintenék egyet és vennék egy másikat.
-
Drenadar
veterán
nem tűnik réginek pár éves lehet, és tegnap még tökéletesen ment pöccre indult a kocsi, nem voltak aksi gyengeség jelek. És igazából nem tudom milyen. vannak a tetején kis csavarok ott lehetne belenézni

Most azon gondolkozom, visszateszem a kocsiba, bikakábellel beindítom megyek pár kört és egyből kiderül mi van. A generátor pár KM alatt képes jó pár indításhoz elegendőt tölteni rajta. Csak itt az a bajom, hogy ha nem az aksi a ludas és valami meríti akkor... ugyebár felesleges lenne az akksi kicserélése mert a probléma nem szűnne meg. Miért nem mentem én kocsiszerelőnek...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest