Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz DeFranco #32 üzenetére

Igen lehet, mert mint játékos már elég régóta "űzöm az ipart", viszont korban nem vagyok idős. Általános iskola óta követem a játékipart. Akkor még PC-m sem volt eleinte, de tonnaszám vettem a PC Guru, 576Kbyte és hasonló újságokat (amiket a mai napig örzök). Mindent kiolvastam bennük. És azzal szedtem magamra egy bizonyos (igényességet) (fogalmazok szerényebben inkább) látásmódot szerintem. Aki ismer itt fórumon az ezen most röhögni fog. De tegyétek félre azt, hogy sokszor hülyéskedek, és haterkedek. Akkoriban ha az ember elolvasott egy tesztet az jó volt. És lehetett abból tanulni, hogy mire érdemes figyelni egy egy játékkal. A szemléletemet csak az ízlésem változtathatott meg alkalmanként. És manapság én se sok mindenben lelem örömömet. Annyira jók a példák amiket felsorolsz, egyik sem érdekel engem sem. Kicsit különcnek érzem magam a mai játékosok körében. Úgy veszem észre, hogy ma mindenkinek minden mindegy. Jön az új AC, jön az új COD és visongva tapsikolnak. Én meg ahogy te fogalmaztál "meh" :/

Most is örülnöm kellene mert jön az új Doom, a sorozat új része amit imádtam. De nem tudok.

Az meg a másik, hogy ma a gamer sajtó is teljesen igényltelen. A régiek kiöregedtek. Konkrétan én 2008-ban olvastam az utolsó olyan tesztet ami megmaradt bennem, a Metal Gear Solid 4 kapcsán.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés