Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
spirit007
üzenetére
Az AVP 2 is nagyon jó volt, ott is lehetett rettegni, amikor egy sötét folyosón megtámadtak. De abban is csak az emberek "fajával" volt élmény, utána még talán a predator, de az alienek falonismászoknemtudomholvanavízszintkinyíregydarabkatonakéssel-már nem jött be.
ddekany: sok ember van, akinek bejön a paráztatás, csak valamivel igényesebben kellett volna csinálni a doom esetében. Olyan, mintha a végére szó szerint elfogyott volna az ötlet és a lendület: kevés elem, hosszú játék, ez a kettő megtette a hatását.
Én magam sem vagyok egy nagy horror-fan, de a sci-fi elemekkel megspékelve a gyengém a téma

Amit a mai napig a legnagyobb előnyének tartok, az a közvetett történetvezetés, ahogyan - olvasva a pda-k naplóit, hallgatva a hangfelvételeket - szépen megy előre az ember.
"Te Ken, Louis vagyok a laborból, ti is halljátok azokat a furcsa zajokat? Mert engem már nagyon idegesít. Megyek majd altatót kérni." erre a válasz: "Helló Louis, én ezt nem tanácsolom, a gyengélkedő tele van fura kinézetű beteg emberrel. "

Szerk:
tdd587: a "minden főellenségnek megvan a maga legyőzési módja, fegyverekkel úgysem jutsz tovább, küszködj amíg meg nem találod az amúgy tökegyszerű megoldást" bossokat én sem nagyon bírom már. Valami újat kellene kitalálni. Mondjuk, a serious sam 2 végső főellene, a piramis nagyot ütött
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest