- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Krugszvele #10 üzenetére
nvm, régész
-
Solad
addikt
válasz
Krugszvele #10 üzenetére
Már ne haragudj meg, de nem az ügyfél dolga hogy futja-e nekik rendes hobbira és hogy mennyit dolgoznak. Az ügyfélre egyedül az tartozik hogy megfelelően megkapta-e a szolgáltatást amire fizetett.
-
bambano
titán
válasz
Krugszvele #10 üzenetére
én internet szolgáltatóknál vagyok rendszergazda.
a közelgő időszak nálunk nem azért fontos, mert ünnepek, bár az is igen gyakori, hogy internet szolgáltatást ajándékoznak. nálunk azért fontos, mert az ünnep címkével ellátott időszak egyben tipikus szabadságolási időszak is, téli szünet, plusz munkaszüneti napok, stb. sokat vannak otthon az emberek.ezek miatt nálunk is jellemző, hogy lényegesen nagyobb a terhelés, mint egyébként szokásos.
szerinted nálunk mi megy?
ennek ellenére amit a szerződésben vállaltunk, azt teljesíteni kell. ha azt vállaltam, hogy 48 órán belül bekötöm a netet, akkor be kell kötnöm. ha azt vállaltam, hogy x dátumra kiszállítom a csomagot, akkor ki kell szállítanom a csomagot.
nehogy már felmentést adjunk szerződéses kötelezettség teljesítése alól bárkinek is és még meg is simizzük a fejét...
ráadásul mindenki pontosan tisztában van vele, hogy ez fog történni. nem arról van szó, hogy 25 év után hirtelen először van karácsonyi káosz, hanem minden évben, minden területen. akkor fel kell rá készülni.
-
pet007
aktív tag
válasz
Krugszvele #10 üzenetére
Tied a szuk latokoruseg, szerintem senki nem a futarokat hibaztatja, hanem a futar cegeket (vezetoseg). Es ez teljesen rendjen is van. Akar 300%-al tobb csomag van? Az pont annyi plussz profitot is jelent a cegnek, vegyenek fel embert es nem lenne ilyen gondjuk. A baj az hogy azt az extra profitot mind zsebrevagjak, es annyival intezik el: jjaaa hat a futar nem ert ra.
-
válasz
Krugszvele #10 üzenetére
Ijeszto az egesz ami ma a vilagban van az emberek felfogasaval. A forumon is mar lasszoval kell keresni a gondolkodo embereket. A fikazas, az elvaras, az okoskodas az megy. Gondolkodni mar luxussa valt.
-
domos
senior tag
válasz
Krugszvele #10 üzenetére
Olvastad te egyáltalán a posztomat? Össze-vissza szórakoztak a csomagommal, és úgy kezdték meg Kedden a kiszállítást hogy náluk sem volt. Most meg csak hülye kifogásokkal jönnek. Ha amikor rendelem, azt írjá hogy csak Pénteken vagy Hétfőn jön, akkor nem foglalkozok vele, de minek küldenek akkor nekem minden áldott nap email-t ha "ma 8:00-17:00 között szállítjuk ki a csomagját"? Meg telefonon is állandóan ezt mondogatták hogy majd ekkor meg akkor már ott lesz. Erre semmi. Persze értem én, a hülye vevő már fizetett előre, le van szarva.
Hát biztosan nem kapná meg talán még a következő napon sem, mert a legvégére tennéd a sornak az ő csomagját.
Ez nem az óvoda, hanem munkahely.
-
törölt tag
válasz
Krugszvele #10 üzenetére
Én egyébként nem is a késésben látom a legfőbb hibát (az is baj, persze), hanem abban, hogy ha már késés van, azt nem kommunikálják le. Semmi gond nem lett volna, ha közlik, hogy 3-4 nap csúszásra lehet számítani, elnézést a kellemetlenségért.
A gond ott van, amikor a bolt visszaigazolja hétfőre a kiszállítást, a futár meg még szerdán sem veszi fel a csomagot, közben pedig se emailre nem válaszolnak, se telefonon nem lehet elérni őket, se a boltot, se a futárszolgálatot.
A futárok előtt le a kalappal, ebben a történetben nem az ők munkájukkal van probléma.
-
Viktor77
titán
válasz
Krugszvele #10 üzenetére
"hogy a "normális" emberek életét is nagyon meg tudják keseríteni "
Szóval, a normális ember beleszarik mikor kapja meg a csomagot, majd kihozzák márciusban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2016. 12. 11. - megrendeltem az SSD-t az iPon-tól, én hülye előre fizettem kártyával.2016. 12. 12. - az iPon átadja a...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest