Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steeve84
csendes tag
Nem rég csináltam magamnak a fenti leírás alapján egyet.
Felmásztam e-bay-re bevásároltam csatlakozókból és paracord kanócból. Vékony kábelem hozzá volt itthon.
Az egér eredeti kábelét elraktam, mivel még garanciás. Az egész legnehezebb része a kábel belefűzése a paracord belsejébe volt. Az meg hogy melyik lábhoz milyen színű kábelt kell forrasztani kimértem szakadásmérővel az eredetiről, így gyerekjáték volt megcsinálni. A végeredmény a vártnál is jobb lett.
Az bosszantott, hogy vettem egy Redragon Perdition MMO Gaming egeret ami tényleg nagyon szuper darab, és gyárilag olyan rohadt kemény kábelt adtak hozzá hogy az kriminális.
Nagyon szépen köszönöm a leírást az ötletet mindent!
Ha a kábel tönkremegy csinálok másikat, úgyis tízesével árulták a csatikat kanócot meg vettem cirka 15 métert. -
ribizly
veterán
Zseniális ötlet.
Mondjuk ma már talán egyre kevesebb komoly egeret érint a probléma, de hasznos tud lenni egy ilyen workaround.
Van arról bármi tapasztalat, hogy élettartamban (esetleg újrahasználhatóságban) milyen időtávra kellhet számítani ezeknél a "handmade" kábeleknél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- YouTube
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest