Új hozzászólás Aktív témák
-
Steeve84
csendes tag
Nem rég csináltam magamnak a fenti leírás alapján egyet.
Felmásztam e-bay-re bevásároltam csatlakozókból és paracord kanócból. Vékony kábelem hozzá volt itthon.
Az egér eredeti kábelét elraktam, mivel még garanciás. Az egész legnehezebb része a kábel belefűzése a paracord belsejébe volt. Az meg hogy melyik lábhoz milyen színű kábelt kell forrasztani kimértem szakadásmérővel az eredetiről, így gyerekjáték volt megcsinálni. A végeredmény a vártnál is jobb lett.
Az bosszantott, hogy vettem egy Redragon Perdition MMO Gaming egeret ami tényleg nagyon szuper darab, és gyárilag olyan rohadt kemény kábelt adtak hozzá hogy az kriminális.
Nagyon szépen köszönöm a leírást az ötletet mindent!
Ha a kábel tönkremegy csinálok másikat, úgyis tízesével árulták a csatikat kanócot meg vettem cirka 15 métert.May the Schwartz be with you! :-)
-
ribizly
veterán
Zseniális ötlet.
Mondjuk ma már talán egyre kevesebb komoly egeret érint a probléma, de hasznos tud lenni egy ilyen workaround.
Van arról bármi tapasztalat, hogy élettartamban (esetleg újrahasználhatóságban) milyen időtávra kellhet számítani ezeknél a "handmade" kábeleknél?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- PS5 Slim Digital - 21 hó garancia
- 2 db Dell 21,5" LED, Full HD, 5ms, VGA, DVI + HDMI, Kecskemét
- PS4 Slim 3 kontroller és 3 játék
- JBL BAR 1000 7.1.4 csatornás Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással