Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Végkifejlet: [link]
"Vecsés - Már csak a csokornyi virág és a rokonok, ismerősök aggódása emlékeztetik ifj. Szamosi Pált (65) február 12-én bekövetkezett saját tragikus halálára. A rossz hírt a néhai ifj. Szamosi Pál álözvegye, Erika terjesztette internet szerte, felhíva a figyelmet egy akciós elalvásgátló kütyüre."[ Szerkesztve ]
-
bbazs96
tag
megjegyzem a dátum a szülinapom
-
veterán
Én is megkaptam, de még tuti van lejjebb is...
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
Zolaash
senior tag
Ezzel találkozott már valaki?
Napi limit = 1 nap. Hónapi limit= 4 / hó 4 Szer használhatod e programot 1 hónapban. 1 órától - 48 - órán belül megérkezik paypalodra a pénzed.
Kötelező: Paypal fiókod megvan erősítve. Minimum 5$ vagy 5€ szükséges. Mivel a program duplázza annyiszor a pénzt.
Ha valami gond lenne a programmal írjatok ide: @gmail.comAmennyiben nem tartja be szabályunkat nem fog működni a program. Üdvözlettel nsp.
Program letölthető:
http://b............tk/PayPalMoneyGenerator.rarSecurity
E-mail cím:Tankcsapda
E-mail cím
A sok szart kiszedtem belőle, természetesen.Rip and tear
-
Options
csendes tag
Nem írtam le még sehova sem, nehogy valaki komolyan merje venni.
A mai reklámok után, elgondolkoztam, hogy van-e ennél lejjebb. Tudom, hogy kegyeletsértés, de akkor is, megnézném, ha valaki, egy gyászjelentéssel egybekötve is csinálna reklámot. Tessék, erre fel, ma jött egy ilyen SPAM.... -
bambano
titán
ott van benne, hogy elalvás gátlót akadályoz. tehát a termék reklámja megvalósult.
"de ez már szerintem jogszabályt sértő kategória.": akkor jelentsd fel a szolgáltatójánál és az internethotline@internethotline.hu email címen.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
közzétenni szabad, csak azzal a bűnöző eredeti szándékát támogatja. ez a probléma.
azért spammel, hogy minél többen lássák a lomját. erre itt "felháborodás" keretén belül még több embernek megmutatja? ezzel ő is spammerré vált bizonyos mértékben.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bullseye
addikt
Amerika kedvencei:
-Survival rule number three: You're not here to love. You're here to promote. That's it. Period.
You get word your mother died, hit by a bus or something. You go downstairs, shed a tear and say: "lt's a shame. She would've loved this movie."Akkor még azt hittük, vicc.
(Persze olyan idők is voltak [1988], amikor nem értettük a poént az Asterix 12 próbájában, amikor a bölcs kihívásában ki kellett választani, melyik törölközőt mosták Ambróziával, az istenek mosóporával...)
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Kareszovics
addikt
Pont erről akartam ide írni tegnap, de aztán hagytam a fenébe, annyira felbosszantott.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
bullseye
addikt
Már szinte várom a levelet arról, hogy valakinek meghalt az egyetlen gyermeke, és amikor hamvasztották, a rossz szagok között milyen jól jött volna neki az az illatosító, amit csak 5000 forintért bárki megrendelhet...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Options
csendes tag
Dettó: én is most kaptam egy ilyen SPAM-et!
Rákerestem egyből, hogy kicsoda ifj. Szamosi Pál, erre fel, a SPAM levelekről szóló cikkeket dobja ki a google.
Nem mintha, tudnám, hogy kiről is lenne szó, de komolyan: ez már, kegyeleti sértés, amit ezek csinálnak. Lehet, hogy az Új-Zélandig elgurult gyógyszer keresése közben nem gondoltak erre, de ez, Magyarországon sem ismeretlen fogalom. -
Zolaash
senior tag
Undorító. Ma kaptam meg én is.
Rip and tear
-
bambano
titán
aki fullosan változtatás nélkül közzéteszi a pofátlan spammerek spamjét, maga is pofátlan spammer lesz.
egyébként ez hónapokig ment iwiwen, mígnem megunhatták a folytonos feljelentgetéseket és letakarították.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest