Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #30 üzenetére
Köszi megvolt, szerencsére a nagyanyám és nagynéném segít így könnyebben viselem már.
-
djculture
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #27 üzenetére
Köszönöm szépen nem lesz egyszerű, holnap reggel 8-ra megyek a helyi temetkezési vállalkozóhoz intézkedni.. Biztos megint K.O leszek.
Apám azt mondta mindig hogy kisfiam ha meghalok hamvaszttass el és kerüljek a polcra vagy szórj szét hatul a kertben. Úgyhogy ez lesz. Annyi plusszal hogy lesz érte egy templomi mise csendítés stb ahová eljöhet az aki tisztelte. Elég sok sakktársa eljön akikkel a megyei első osztályban szerepelt..
-
djculture
félisten
Köszönöm szépen ma már viszonylag tűrhetően viseltem, mondjuk közrejátszott az is hogy este tudtam rendesen aludni.
-
djculture
félisten
válasz
Bluerainbow #18 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Aki hasonlóan járt azoknak én is kitartást kívánok. Lassan 40 évesen tanulom én is még az életet...
-
djculture
félisten
Köszönöm szépen mindenkinek, igen szerencsére nem kellett végignéznem ahogy szenved. Minden esetre tegnap óta nem aludtam remélem ma már menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az élet rendje az élet és halál is. Az élet néha szép gyomrosokat tud adni az embernek.Nyitom az ajtót délután szólítom...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest