Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Heavyrain
üzenetére
"Azt viszont nem értem,hogy miért panaszkodik mindenki,hogy túl nehéz.
"Szégyen bevallani, de én is azt hittem, hogy egy Baldur's Gate, Neverwinter Nights és hasonszőrű programok után meg sem fog kottyanni, mégsem tudok zöldágra vergődni ezzel a teljesen körökre osztott harcrendszerrel. Ha úgy kellene harcolni itt is, mint azokban, semmi gondom nem lenne a játékkal.
Az pedig, hogy sokak szerint túl nehéz, nem azért van, mert tényleg olyan nehéz lenne, csak valakinek bejön ez a stílus, míg másoknak nem. Ennyi. Majd a Pillars of Eternity esetén meglátjuk, mennyien fogják írni, hogy rossz a harcrendszer. Szerintem kevesebb panaszt fogunk hallani rá, mint a Divinity-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"