- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Biztos van megoldás, csak az a helyzet, hogy ennek a harcrendszernek a logikáját egyáltalán nem értem. Ráadásul a karakterkészítés sem olyan, mint rendes RPG-ben, még a tulajdonságpontjaidat sem oszthatod el. Nem tudom. Én úgy képzeltem el, mint a Baldur's Gate vagy Dragon Age: Origins esetén, hogy valósidejű, mégis megállítható küzdelem lesz, ahol rendes partit alkotva verjük szét az ellent. Ennyire nem vagyok hardcore RPG-s, hogy a régi táblás játékokhoz hasonlóan lépésenként taktikázzak. Nem sakkozni akarok, hanem kalandozni, a fenébe is...

Nekem így nem megy, hogy vagyunk hárman, ráadásul az első csapat zombi felaprít, mert kapásból hatan esnek nekünk (Lásd a képen), plusz még ennek a hülye rendszernek köszönhetően épp azokat nem tudom támadni, akik taktikailag a legnagyobb fenyegetést jelentik, mert nincs elég AP arra, hogy ellőjek odáig. Ők bezzeg eltalálnak, ráadásul folyamatosan mentik el az AP-t, mert érdekes módon mindig marad nekik tartalék. Ők kétszer-háromszor tüzelnek, plusz tolják a buffokat, én meg egy lövést/ütést leadok és már semmit nem tudok csinálni, mert elfogyott az AP-m. Ez az egész rendszer úgy szar, ahogy van. Ehhez nincs megfelelő idegrendszerem.

Szóval ennyi. Ez nem az én stílusom. Egy-két ellenfélnél oké, mert mi is annyian vagyunk. Addig nem is volt probléma. De ha kétszer annyian támadnak ránk, a körökre osztott rendszer miatt nem tudok mit csinálni. Pedig amúgy a történet jó, a küldetések jók, minden jó, csak ez a mocskos sakkozás idegel fel. Úgyhogy részemről végeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, fekete, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest