- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
István89 #644 üzenetére
"HWSW legalább megkérdezte, hogy miért nincs app ... "
Ja, legalább ennyit megtettek. De a többiek?Az a baj, hogy itt is PH!-s lapcsaládon belül van min. 3 topic, amibe gyűlnek az infók. Én próbálom követni, mert érdekel, ill. érint a téma.
Az eddigi tapasztalatok alapján:
• 10-es Android-tól gyk. 100%, hogy elég, ha az Account services alatt minden rendben van, akkor menni fog a fizetés.
• A UK Bin-es Curve kártyák felvételével akadhatnak gondok (én pl. csak natív app.-ból tudom felvenni, az Account services alatt lévő Google Pay-ből nem)
• Akinél működik a fizetés - de nincs fenn az app. - azok közül sokan arra panaszkodnak, hogy a hajdani gyorsaság és "megbízhatóság" (kb. mindegy, hogy hogyan tartottad a telefont, elég volt közelíteni a terminálhoz és csippant) a múlté.#645 zsola400
" ... áprilisban adtam hozzá a UK bin-es Curve kártyámat amivel működőtt is kb. 2hónapig, aztán ezt azóta sem sikerült működésre bírni."
Én július óta folyamatosan használtam a UK Bin-es Curve kártyámat apkmirror-os app.-al mindenféle gond nélkül. A Revolut-on nem tudtam hozzáadni ...
Aztán jött a nagyszerű hír. Egyetlen napig tudtam neki örülni. Működött a Curve és a Revolut is. Aztán elkezdték tiltani az app.-ot. Azóta (ill. anélkül) nem megy egyik sem." ... ha a Gpay app-ot visszarakom/engedélyezem fizetés előtt akkor hogyan viselkedni."
Most mondom, hogy menni fog. De 1-1,5 órával később már tiltva lesz (nálam ez történt pénteken).Jól értem, hogy most neked a Revolut se megy?
#646 balinlin
"Újságírók azok is (...) és nem mennek utána az adott témának."
Én két dolgot hiányolok - de nagyon - a legtöbb ilyen szakmai oldalon. Szinte sose mennek utána a témának, néznek bele a fórumba (na, jó, ritkán, az elején ...) végeznek "oknyomozást" (ld. más újságírók vm. politikai témában).
Riport valamilyen cégvezetővel? Olyan langyi kérdéseket tesznek fel, hogy az interjú felénél az ember már-már bealszik. Nem azt mondom, hogy legyenek pofátlanok, de lehetne az egész egy kicsit provokatívabb. Végezhetnénk "piackutatást", hogy a nép (fórumozók) mire lennének kíváncsiak, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest