- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én valamikor február végén regisztráltam. Akkor még működött a meghívós rendszer, és nekem mindkét helyről (később a Revolut-tól) ingyen jött a fizikai kártya. Kérni se kellett. És mivel akkor még nem vagy nagyon feltételes módban működött a GPay (csak bizonyos BIN-es kártyákkal) ezért én örültem a fizikai kártyának.
A Revolut-al azóta tuti elhagyták a fizikai kártyát, ill. ha kérni akarod, fizetned kell érte. Ez biztos, mert a havernak is és a feleségének is segítettem a folyamatban, és a saját szememmel láttam. Úgy volt, hogy regisztrálunk nekik Curve-öt is, hogy menjen az NFC-s fizetés, de ez az elmúlt napok eseményei után azt hiszem el fog maradni.
All-in-all, ha tutira akarsz menni, akkor
a) Curve fórum
b) Curve support
c) elindítasz egy regisztrációt és kiderül" ... vajon NFC képes okosórával hack nélkül is lehet már fizetni?"
Na, jó, azt gondolom tudod, hogy NFC ≠ Google Pay. És azt is, hogy nem minden NFC-s órán fut Wear OS. Szóval mindegyikkel tuti nem lehet majd fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Autós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest