Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"hanem az, hogy minek." Azert, hogy legyen honnan authenticalni. Aki keptelen rendesen managelni az ne alapitson szolgaltatot.
Igen, lattam elo ugyfelet. Tobb, mint eleget, szerencsere ket eve mar csak belso ugyfelek vannak. A szerzodes melle kapott lapon van a jelszava. Ha nem tudja eloasni, akkor jon a reset es az uj jelszo.
A gmail-nal jobbat? Akkor mi a kihivas egy ldap-ban?
"ppp+pppoe+radius+dns" Ezek kozul melyik az uj technologia? Mind a mult evezredbol maradt rank. Uj technologia bevezeteset irtad, ezekre irtam peldat, amivel sikerult osszefutnom. De van olyan, ami nallatok is elofordulhatna. Uj v3-mas Xeon, DDR4, PCIe NVMe SSD. Ezek mind uj cuccok. Rajta meg virtualizacio: ovirt (redhat virtualizacio) CentOS 7.1-el (systemd) amiken fut sok legacy cucc (LVS, web szerver (nginx, apache), DB (mysql)) Ez mind viszonylag uj, megis regi technologia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Logitech G923 PS4/PC kormány
- Segway Ninebot by F2 Plus! D 27% számlával - kiállítási
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Withings Scanwatch 2 okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest