- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
Az autóban nem kell bedugva lennie, be van építve.
Otthon a legtöbb helyen, ahová a telefont lerakjuk szintén (éjjeliszekrény, íróasztal, előszobai asztal)
Persze, nyilván valahonnan azok is kapják a tápot, viszont nem hurcibásszuk el őket mindenhova, és nem kell visszafordulni, mert az utolsó kábelt véletlenül elvittük.
Emellett sokkal kézenfekvőbb, mert amikor én tetszőlegesen lerakom 5 percre a telefont/tabletet az tölt. Amikor te lerakod 5 percre, nem biztos, hogy bajlódsz a kábeldugdosással. Aztán az 5 percből 1,5 óra lesz, és amíg a te eszközöd még mindig csak merül, az enyém ezalatt feltöltött.
Nálunk mióta ilyen szintre emelkedett a vezetéknélküli töltés, gyakorlatilag 100%-ban megszűntek a "Nem láttad a töltőm?" problémák, és a készülékek akksija sem nagyon merül 20-30% alá akár hetekig. (Ennek a jótékony hatása az akkura egy külön plusz).
Szerk: Úgy látom Fred23 kolléga érti mire gondolok. Magam sem tudtam elképzelni, hogy ennyit jelent, de már nálunk is vezetéknélküli minden, még az is ami eredetileg nem.
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Fred23
nagyúr
Ha nem utazol sokat, viszont minden szóba jöhető helységben van egy vezetéknélküli töltőd jó helyen, szerintem nyerő vagy.
EZ meg akár az irodai asztalodba is beépíthető diszkréten. Soha többé nem akarok olyan mobilt, amit töltőre kell dugni!
Most ez van mellettem:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest