Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az abszolút pozitívtól ez messze volt, abszolút pozitív az volt amikor évekkel ezelőtt az edigitálnál szó nélkül cserélték az új be se kapcsoló notebook-ot amit másnap visszavittem, bár szerintem ott is kifogtam egy normális eladót mert rögtön ott termett az üzletvezető, hogy miről van szó aztán amikor mutatta az eladó srác, hogy be se kapcsol akkor ja hát jó akkor cseréljük. Több múlik az ott dolgozó embereken mint a cégen.
-
Szerk: #9-re lett volna válasz.
+1
Amúgy jól gondolom, hogy a MM? Ott hirdetik vagy hirdették régebben, hogy x napon belül visszaveszik a terméket ha nem tetszik(?) és homáron is olvastam ugyanilyen sztorit. MM, euronics és a többi ilyen talpas bolt szerintem messzire kerülendő.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez most egy másfajta zseniális húzás.Tegnap vettem egy akciós blutooth fülest egy elektronikai áruházban, kőkemény...
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest