Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz DeFranco #216 üzenetére
Szerinted sértő valakinek azt mondani, hogy burokban él?
Ha már tisztelet, akkor mondjuk ahhoz hozzá tartozna, hogy válaszolsz arra a 3 kérdésemre, amire hivatkoztál fél mondatban, de ki nem fejtetted egyiket sem...csak megjegyzést tettél, ez is illene...mert többször kérdeztem, de arra sem méltattál, hogy legalább annyit írj, hogy "nem érdekel, nem válaszolok neked"Amint látom beleszerkesztettél később, most olvastam vissza...
Nekem nincs gázproblémám...neked van. Idézek tőled:
Gáz átlag 7200
Bocsánat, de ez se nem 12, se nem 16...
Ha meg ez valami éves átlag, akkor azt úgy kellett volna írni...amikor itt többen írtak számokat, akik éves számokról beszéltek, külön kiemelték, hogy "ez minden hónapban"...tehát ez így félreérthető. Ha meg nem éves, akkor nem értem, hogy hogy jön össze a 7.200 meg a 12 ill. 16.
1. Aha értem.
2. Akkor nem kellett volna megjegyzést tenni rá...
3. Egy hozzászólásom lenne: bármilyen összegben fogadok, hogy többet járok TESCO-ba, mint itt az egész topic összesen...tehát mondjuk úgy, hogy erre van egy kis rálátásom...azt írtad, hogy azt kell csinálni, amit vesznek az emberek. De mond már meg légyszíves, hogy mit...mond meg hogy mi az a vállalkozás, vagy alkalmazotti szektor, amit ma "csinálni kell".[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Kicsi játszós számítógép (G4600, 8GB, MSI P106-90 3GB GDDR5)
- TP-Link TL-WR941ND Ver. 5.1 Wireless N Router 300Mbps
- eladó Canon Rf 15-35 F2.8 L IS USM
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest