Hirdetés
- Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- ATK Blazing Sky Z1 Ultra gamer egés és ATK 99G Air Xsoft XL egérpad.
- Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Heti rendszerességgel használom az alap veb kamerám több éve 5.külföldön élő barátommal +3 vidéken élő ismerősömmel rokonommal a kapcsolatot,igaz velük ritkábban beszélek és
tartom rendszeresen a kapcsolatot. -
Crystalheart
őstag
A mikrofonját szoktuk használni.
Azaz édesanyám szokta a Skype-hoz.
-
Csemike
aktív tag
Nekem itt pislog egy a kijelzőkeret felső részén, de őszintén szólva azt se tudom, hova kéne kattintanom, hogy bekapcsoljam.
-
Apollyon
Korrektor
Nekem egy géniusz van, és Win 7 bétán még tök jól működött, aztán amikor RTM lett a Win7 elkezdett szaggatni a képe. ÉS hogy miért? Hogy vegyek újat gondolom...
Egyébként én sokszor használtam régen, sokat beszéltünk rokonokkal, haverokkal, meg sem tudom számolni.
Viszont ennek már két éve, azóta egyáltalán nem használom, főleg hogy Win7-en szar. Szerintem egy időre szünetel ez a dolog, aztán majd visszatér, kitudja. -
albert8
veterán
ilyeneket találtam:
Hogy miért kell? Azért kell, mert eddig összesen 1 db 12V-os érintkező volt a 20-as ATX csatlakozóban, ha jól tudom akkor talán 3A terhelhetőséggel. Ez a mai alaplapokon leginkább a PCI és PCIe csatlakozók tápellátásáért felelős. A másik 4-es csatlakozó az ATX12V, egy teljesen külön ágon ad áramot a CPU-nak. A sima 20-as ATX és a 4-es ATX12V teljesen függetlenek egymástól.Ha nincs bedugva valami "közepesen" nagyétkű grafkártya, akkor az 1db 12V-os ág el tudja látni a feladatot. Viszont, ha van, akkor kell egy második 12V-os érintkező is, ami pedig már csak a 24-es ATX csatlakozóban van meg. "Közepesen nagyétkű" = sokat fogyaszt de még éppen belefér a PCIe csatlakozó limitjébe (ami talán 75W) ezért nincs saját külön 6 pólusú tápcsatlakozó rajta.
Akkor kellhet a konverter, ha az alaplapgyártó nem kötötte össze a nyákon. Amelyiknél össze van kötve, ott a manualban specifikálják is, hogy működik 20-assal. Az MSI összes alaplapja pl ilyen. -
DeFranco
nagyúr
Ahhoz hosszabító kell, és az ennél még hosszabb is. Egy 24 pines tápból csinál 20 pineset úgy, hogy a tép felőli végén 4 lyuk "vak", nem vezet tovább kábel. A funkciója a nonsense, mert ezt el tudod úgy is érni, hogy azt a 4 pint nem dugod be. Ez utóbbi ingyen van, míg ez a kábel négy szolmizáció.
Az, hogy hosszabbít, másodlagos.
-
dabadab
titán
A fenéket felesleges, momentán ölni tudnék egy ilyenért, mert ezzel rá tudnám dugni az alaplapra a picoPSU-mat (a Gigabyte valamiért fordítva rakta fel a tápcsatlakozót, mint szokás, és így nem tudom bedugni, mert beleakad a drive-ketrecbe, ha meg azt kiveszem, akkor meg a 4 pines tápcsati kábelje nem ér el a csatlakozóig, mert másfél centi hiányzik).
-
DeFranco
nagyúr
Ott marad, nem a kábelt vágod el, csak a tüskéket összetartó műanyagot 10-20 és 11-21 között. Később ha kell, mellédugod, és kész. Nekem is így van, ugyan az a táp hajcsaki a mostani alaplapomat (24 pin) mint a régi abit NF7-et (20 pin)
Azt hiszem valamilyen szinten be is volt perforálva a műanyag az adott ponton...
-
KrAt
veterán
Egyszer én is vettem egy ilyet. Az eladó megpróbált győzködni, hogy nem kell, de mondom, hidd el, h kell.. De miért?
Mert tesóm alaplapján pont a 20 pines csati mellett volt egy kondi, ami miatt nem lehetett a 24 pint rádugni..
Szal nem teljesen felesleges, csak az esetek nagy többségében felesleges..
(miért nem vágtam le? nem akartam gányolni, párszáz forintot megért..)
-
kmisi99
addikt
chatroulette?
-
m3tr0
őstag
Nekem is van webkamerám és naponta minimum 1 órát használom.(Skpye)
Szóval nálam abszolúte ki van használva. -
csƵ
addikt
Kb. 5 és fél éve vettem 5000-ért egy Philips-et. Néhány napja adtam oda 500 forintért egy ismerősömnek. Ez idő alatt összesen használtam vagy félórát.
Ennél feleslegesebb hardvert még nem láttam. -
Polllen
nagyúr
válasz
Dr. Romano #34 üzenetére
A bármit azért túlzás...
Jedi Knight: Jedi Outcast-nél bedőlt a mutatvány, nincs annyi gomb a kontrolleren, mint amennyit használni kell...
Uh vettem is egy laptop tartót az ikea-ból és így már fps-t nyugodtan tudok tolni tv-ről, billel és egérrel. De autóverseny és egyebeknél nem kérdés a gamepad.
-
hoffman_
nagyúr
Nekem van egy fostos 1000hufos vacak. Évek óta a szekrényben rohad, de anno msn hőskorában jó volt flörtölni a bigékkel. Illetve mostanában öcskös használja ugyanerre.
-
westcoastog
veterán
Volt valami 1000 forintos csak elcseréltem 1gb-os m2 memóriára.
-
Kassadin
addikt
válasz
Dr. Romano #36 üzenetére
Nem értek hozzá.
-
adalbert1
veterán
-
moha21
veterán
Én használom az egyszeműt. :-]
-
dabadab
titán
Ha már gamepad: melyiket ajánlja a logout közönsége?
-
Polllen
nagyúr
Egy időben rendszeresen használtam. Most is sokszor jól jön a külföldön élő barátokkal való csevejhez.
Gamepad pedig elengedhetetlen egy-két játékhoz nálam.
-
adalbert1
veterán
Webkamerám sose volt, szerintem nem is lesz (pedig mikor még csak hírek voltak erről jó sok éve én is csorgattam rá a nyálam). Talán anyámnak veszek majd egyet, ő szokott skypeolni a rokonokkal.
Gamepadből még 2004-ben vettem egy Logitech Dual Actiont, akkoriban elég sokat használtuk, főleg NBA2004-et játszottunk lakótársaimmal, illetve Sega és SNES emulátorral. Ez a gamepad azóta kölcsön van adva valamelyik haveromnak, PC-hez is a vezetékes Xbox360 joy-t használom (szerintem nagyon ergonómikus, sokkal kényelmesebb hosszú távon mint a PS2 koppintás Dual Action), habár most is csak különböző emulátorokat játszok vele.
-
-
Kassadin
addikt
Mindennapi chatroulette miatt nélkülözhetetlen eszköz.
-
Ocarina
aktív tag
Csak skype-oláskor van használva a laptop beépítettje. Két hónapban egyszer.
-
EczkE
veterán
Van. Volt banőmmel haszáltam kb 3 éve. Most anyáék használják Skype-hoz, de nem túl gyakran.
Gamepadból pedig egy ilyet használok nagy nagy örömmel.
-
C4mp3r
addikt
3-4 eve vettem egyet en is probakepp, ha 2x hasznaltam mar sokat mondok. tavaly ota pedig laptop built-in van, amit szinten ilyen gyakorisaggal hasznalok.
-
DeFranco
nagyúr
Tökjó. Sejtettem. Mindenkinek van, senki nem használja.
Pedig úristen, mit csorgattuk a nyálunkat a '80-as '90-es években, hogy videótelefonálás, mekkora találmány, soha nem lesz elérhető, de ha mégis, akkor senki nem fog mást használni. Ez a jövő... biztos csak Amerikában lesz, ha lesz is. Tiszta sci-fi.
Ehhez képest, 5000 Ft-ból (3 a kamera, 2 a szélessávú net) elérhető, és a kutya le se foglalkozik vele.
-
po1son
addikt
Hát én is hasonló cipőben járok, mint a többiek. Megvettem és 2 alkalommal használtam körülbelül. Amúgy én úgy vettem észre, hogy inkább a csajok szokták használni...
Gamepad nélkül meg nem tudnám elképzelni a gépemet, mivel versenyszinten játszok. -
kenwood3
addikt
Webkamerám sose volt, mert nem volt rá szükségem, gamepadom van de nagyon ritkán játszom, így nem sokat van használva
-
BalaNce87
addikt
Én mikrofonnak használom, kényelmesebb mint anno a talpas volt, ahhoz oda kellett hajolni és úgy se volt mindig korrekt, itt meg jó messziről érzékeli a hangot és tisztán kivehető mit mondok. Egy ilyen van ha valakit érdekel...
-
psyho85
aktív tag
Megvan vagy 4 éve, egyszer, ha használtam. Logitechnek valami nagyon alap darabja, amikor kaptam (használtan) se volt már egy nagy durranás. Viszont némi módosítás után arra jó lesz, hogy erőteljes nagyító/LED világítású feltéttel apró alkatrészekről készítsek készítsek róla fotókat hibakeresési céllal. Tehát ebben a formában se lesz használva.
Kedves párom viszont a rokonokkal való kapcsolattartás okán sokat tolja a Skype-ot, és akkor lehet mutogatni a gyermeket a webkamerába, hogy: 'ollé.
-
P00By
nagyúr
2-3 éve van meg, kétszer használtam.
-
Soha.
Gamepad meg olyan, hogy ritkán kell de akkor nagyon jó.
-
DeFranco
nagyúr
Kérdezz meg egy pár Saitek/Speedlink/Medion tulajt.
Az F310-zel én is nagyon jól elvagyok, de ebben nagyon nagy szerepe van annak, hogy mivel xinput kompatibilis, ezért nincs macera, optimálisan vannak kiosztva a gombok (és minden gomb megvan, ami kell), nem nekem kell tippelni, hogy hova melyik funkciót tegyem, nálam okosabbak már kitalálták. Nem mellesleg igazán tartós, jó minőségű pad.
-
beefjeez
senior tag
Nem használom tényleg. Apám használja max 1-szer egy hónapban.
A gamepaddal nem értek egyet, pár éve kiadtam 10ezret egy logitech dual action-re, 1,5 évet majd minden nap használtam live for speed-ben. -
albert8
veterán
Én pedig nem vettem
-
DeFranco
nagyúr
Open up!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha már itt vagy, válaszolj nekem arra a kérdésre, hogy ha van webkamerád, milyen gyakran használod, illetve használod-e...
- Gainward Phoenix RTX 3090 24GB GDDR6X
- Új SanDisk és Philips MicroSDXC kártyák . Árak és típusok a hirdetésben .
- TERMINÁTOR RELOADED! Aerocool APNX MESH WHITE Full FÉM Origi Lakás INGYÉ MPL-el
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iMac 27-inch (2017)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest