Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dózer
tag
Nekem Ivy-Bridge-dzsel (3612qm és 3632qm) az AMD driver megy minden probléma nélkül, csak meg kell várni, míg a Windows Update megtalálja az Intel drivert. 2 gépen, 4 rendszeren megy hibátlanul (3 Win7 64 bit, 1 8.1 64 bit).
Amíg nincs fent az Intel driver, az aero is kikapcsol. De utána megy minden tökéletesen. -
Dózer
tag
Tesóm G500-asán (i7 3612QM - 8750M), illetve a saját 7520-asomon (i7 3632QM - 7730M) a következő módszerrel telepítettem a Win7-t és Win 8.1-t is (64 bit mindkettő) (DreamSpark verzió):
- Windows 7 USB/DVD download tool-lal készítettem egy egyzserű boot-olható lemezt, ami minden további nélkül elindult (nem hinném, hogy az alapértelmezett beállítások változnának, bár a ComboDrive lehet akár az oka)
- Tiszta Windows telepítés
- Win7-en Mobility 13.9, Win 8.1-n 13.11 beta (Kell a váltás konfigurálásához) telepítése -> kikapcsol az aero, mert nincs Intel driver
- Rendszerújraindítás
- Windows Update-ben megjelenik az Intel driver, amit telepítek mellé
- Rendszerújraindítás
- Megy az Aero és azóta sem találtam semmi megjelenítési problémát, sem tesóm az ő gépén
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Automobilista 2
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő