- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hali!
Kicsit én is szívtam a vadiúj Dell 5737-tel, amiben i74500U+8870m van, ennek kapcsán jutottam el ehhez a cikkhez. Win7 64bit-et használok, a Win8 egyenlőre nem érdekel.
Én balga (jóhiszeműen) először nem a gyári AMD driver-t raktam fel, hanem a legfrissebbet. Így persze nem ment az átkapcsolás, és csodálkoztam, hogy az erősnek tartott 8870M-mel minden akadozik.
Visszaraktam a gyári drivereket (szerencsére van a Dell honlapján !!!), így úgy tűnik, hogy jó.
Viszont sehogy sem látom konkrétan, hogy melyik VGA megy. És a GPU-Z pedig nem megy, betöltéskor kifagy tőle az egész gép. Ez mitől lehet?Gyorsan átfutva a hsz-eke, nekem az jött le, hogy nem szabad frissíteni a driver-eket, csak a gyártó által kiadott eredeti driverek-kel megy jól a váltás. Ez így helyesnek mondható?
Illetve ha leszfrissítés, akkor mit szabad és mit nem szabad frissíeni? Van ugye az intel chipset, az intel vga, és az amd vga..........
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest