Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidroczky
csendes tag
Tyű, tényleg nagyon király a szakmai rész, és hogy megosztottad velünk, mert hasznos, stb......
de nekem mégis ez tetszett a legjobban:
Tehát eladni sem tudom/akarom így a gépet. Mert vagy piaci árat kérek érte (alig használt noti, 200k volt, adnám 180k-ért, tegyük fel) és tudom, hogy a leendő tulajnak gondjai lesznek a VGA-val, de nekem ez erkölcsileg abszolút nem fér bele.
És ehhez szeretnék gratulálni, ilyen cikket szerintem tud írni pár más szakértő is, valahogy ez a hozzáállás viszont ritka mint a fehér holló..
.
Szóval NE VEGYE SENKI OKOSKODÁSNAK, tényleg csak tiszta szívből köszönöm ezeket az üdítő sorokat, és főleg azt, hogy el is tudom hinni Neked!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest