Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
divergens
tag
Sziasztok,
érdekes volt olvasni cikket is meg a topicot is. Most jutottam én is egy új laposhoz (lenovo z510 i3 4000M 4GB ram; Nv 740M; 1TB) Elsősorban munkára, azzal a felhanggal ha néha tudok vele játszani az nem baj. Most kezdem belakni dolgot, a játékot nem nagyon erőltettem eddig.
Néhány tapasztalat: ebbe az UEFI vagy mibe én is bele futottam, de egy két kapcsolgatás biosban aztán végülis szépen felment w8.1. Feltettem a gyári drivereket, minden szépen működött. Aztán Win Update, fura mód megváltozott a monitor kezelés, ami nekem azért is fontos mert sokszor kell prezit tartani. Szóval a frissítés után valami megváltozott, előtte ha csatlakoztattam egy projektort stb. akkor egyből nem rakta ki a képet, hanem csak akkor, ha kiválasztottam amit szerettem volna. Annak is nagyon örültem, hogy van gépen dedikált gomb erre. A frissítés után ez megszűnt, egyből küldi a ki a képet és a dedikált gomb, illetve a mobilközpontban montior kezelés sem működik rendesen! Apró, de bosszantó hiba. Leszedtem a frissítéseket, de egyet nem engedett lehet pont ez maradt fent!Aztán cikk hatására kipróbáltam a jó öreg quake3 arenat. Csak ez volt meg per pillanat, ez is a szép emlékek miatt
Szóval, furán tapasztaltam, hogy ha dedikált karival futtatom akkor ilyen mikro lagok akadások vannak, ha simán futtatom akkor nincs. Persze ez a játék már nagyon régi, ezzel az intel hd4600el is szépen fut. De van egy sanda gyanum, hogy bele futottam valami hasonló hibába, csak még nem próbáltam ki..A másik érdekesség, hogy itt a Ph-n! tudásbázisban a 740M 128bites memória busszal van írva, ez meg persze hogy 64bites

Amúgy meg vagyok elégedve..
Üdv.!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval, furán tapasztaltam, hogy ha dedikált karival futtatom akkor ilyen mikro lagok akadások vannak, ha simán futtatom akkor nincs. Persze ez a játék már nagyon régi, ezzel az intel hd4600el is szépen fut. De van egy sanda gyanum, hogy bele futottam valami hasonló hibába, csak még nem próbáltam ki..