- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
divergens
tag
Sziasztok,
érdekes volt olvasni cikket is meg a topicot is. Most jutottam én is egy új laposhoz (lenovo z510 i3 4000M 4GB ram; Nv 740M; 1TB) Elsősorban munkára, azzal a felhanggal ha néha tudok vele játszani az nem baj. Most kezdem belakni dolgot, a játékot nem nagyon erőltettem eddig.
Néhány tapasztalat: ebbe az UEFI vagy mibe én is bele futottam, de egy két kapcsolgatás biosban aztán végülis szépen felment w8.1. Feltettem a gyári drivereket, minden szépen működött. Aztán Win Update, fura mód megváltozott a monitor kezelés, ami nekem azért is fontos mert sokszor kell prezit tartani. Szóval a frissítés után valami megváltozott, előtte ha csatlakoztattam egy projektort stb. akkor egyből nem rakta ki a képet, hanem csak akkor, ha kiválasztottam amit szerettem volna. Annak is nagyon örültem, hogy van gépen dedikált gomb erre. A frissítés után ez megszűnt, egyből küldi a ki a képet és a dedikált gomb, illetve a mobilközpontban montior kezelés sem működik rendesen! Apró, de bosszantó hiba. Leszedtem a frissítéseket, de egyet nem engedett lehet pont ez maradt fent!Aztán cikk hatására kipróbáltam a jó öreg quake3 arenat. Csak ez volt meg per pillanat, ez is a szép emlékek miatt
Szóval, furán tapasztaltam, hogy ha dedikált karival futtatom akkor ilyen mikro lagok akadások vannak, ha simán futtatom akkor nincs. Persze ez a játék már nagyon régi, ezzel az intel hd4600el is szépen fut. De van egy sanda gyanum, hogy bele futottam valami hasonló hibába, csak még nem próbáltam ki..
A másik érdekesség, hogy itt a Ph-n! tudásbázisban a 740M 128bites memória busszal van írva, ez meg persze hogy 64bites
Amúgy meg vagyok elégedve..
Üdv.!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest