- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak azért tartom kevésnek, mert elvileg ez a memória sávszélessége. És én természetesnek tartanám hogy gyorsul az újabb nagyobb órajelű ram. Nehogy már egy szaros ddr1 500mhz-el olyan szintet hozzon mint egy ddr3 1800-as vagy 2000-es, azért az nagyon vicces lenne.
Ha ez tényleg így van akkor inkább a memóravezérlőt kellene fejleszteni nem a ramokat. Hiába rakunk egy 1.4-es motorra batárnagy tuning légszűrőt ha alig gyorsul tőle, mert minden más visszafogja.
Tehát engem csak az zavar hogy ott van rengeteg elpazarolt memóriasávszél, azaz erőlködés az egész. A sávszél kihasználtsága romlik.
Lehet hogy mással kell teszelni? Mert én azt nem hiszem el hogy ilyen szar legyen a sávszél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Rendszergazda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Asrock B760M PRO RS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest