Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nemtom mit miért kevés az a 6-7 gbyte/sec... azt sem használja ki semmi, hacsak nem szerver. Nézd meg otthoni felhasználásban csúcskategóriában mindenhol a core2-k az überek, azt egy sima elsőgenerációs a64 is elveri a legtöbbet memória átviteli sebességben (imc miatt), azt mégis a core2 a jó. Én most váltottam ddr2-re, semmi értelmét nem látom hogy valaha átálljak 3-ra, amd rendszernél tök8, ígyis annyi fölösleges memória sávszéle van, amit nagyon sokáig bőven elég lesz.
Egyébként ddr2 800-ba énis csx ramokat vettem, hozzák a 7-8 gbyte-sec sávszélt alapon, és az alap 1,8volt is elég volt neki (mert olvasom hogy egy rakás ddr2 800 ram pedig nem indul az alap 1,8v-n, vagy nem stabil). Ja meg ócsó is volt

Újabban meg az everest is ilyen vicc szerű 1 sec teszteket nyom... annyi idő alatt a ccpuid sem vette észre hogy vissza kéne tenni az órajelszorzót 5x-ről 11,5-re
először néztem is hogy mi ez a 3-4 gbyte/sec-es fos... bár 1 ghz proci órajeltől, meg 200 mhz-s ddr2 órajeltől ez is jó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

először néztem is hogy mi ez a 3-4 gbyte/sec-es fos... bár 1 ghz proci órajeltől, meg 200 mhz-s ddr2 órajeltől ez is jó