Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
"mellette neveljük tisztességben a gyerekeket. hogy a maradék idejében kinek teszi szét a lábát, nem érdekel."
Érdekes gondolatmenet egy mondaton belül.
Egyes részeit a tézisednek elfogadom, de hogy egy k***a nem szülne nekem gyereket, az biztos.
Ez az egy, ami engem zavar, hogy hogy a fenébe fér össze ez a két dolog mind a mondatban, mint a gondolatmenetben?
(#42) szaszlaci : nem lesz így nő, azért nem neki kéne vásárolni vinni, vagy tévedek?
-
Ipse89
tag
annyit törölték már belém nők a lábukat, akiket szerettem, akikért bármit megtettem volna, mindent megadtam nekik, hogy én nem hiszek már a szerelemben.
Nem vagy egyedül. Mondjuk én nőt nem "tárgynak"tekintek, de nekem is meggyűlt a bajom velük. Csóró vagyok, kutyának sem kellek, bezzeg ha egy A5-sel parkolnék le vmelyik szórakozóhely elé, meglenne aznap estére a "betevő falat"
. Szomorú de ez a valóság. Vagy szerencsétlenkedsz egymagad ha csóró vagy, ha meg offig vagy dellával akkor me habzsolod az életet, más tészta, hogy így megint nem lehet olyas valaki, akit szeretsz. Szeretni... manapság ezmár nem divat. Ezért tanulok, hogy gazdag lehessek.... -
szaszlaci
addikt
Csak egy szösszenet:
Hát, én ismerek ilyen nőt, egyet, aki pont erről beszélt.
Minden oké, szeretik is egymást, meghallgatják egymás gondját, örömét. De nem kap figyelmet, kényeztetést.
Na és hogy ezt meg tudnám-e neki adni..Gondolom idősebb vagy nálam (én 22 éves), de ez a hozzáállás szeirntem nagyon rossz. Tudom lényegtelen, hogy ezt mondom.
Esetleg ha nagyon ráérsz, olvasd el ezt a könyvet. Csak a feléig! Mert lehet segít kicsit másképp szemlélni a dolgokat:
Dr. Howard C. Cutler - A boldogság művészete a dalai láma.
Érdekes, tényleg megérné rászánni pár órát!Mert az élet értelme, hogy boldog légy, de ahhoz szükségesek olyan borzalmas dolgok, mint..együttérzés..jóindulatú..meg még egy pár ilyen. Enélkül nem fog menni, a nyakamat ráteszem!

művésznő4: elviszel vásárolni?

-
művésznő4
senior tag
Ezt nem mondhatod komolyan.....

Csak sajnálni tudom a gyerekeidet (ha lesznek)....
Komolyan ilyen szülőket képzelsz el nekik???
Úgy gondolod ez lenne a legjobb, amit nyújtani tudnál nekik??
Elég kiábrándító....
Értékesebb ember vagy te ennél Tibi...

Te sem gondolhatod ezt komolyan...a gyerekeid nem ezt érdemelnék....
gondolj csak bele...
-
keIdor
titán
Nagy részével egyetértek amit írtál, bár nekem (még úgy érzem, de szerintem így is fogom) még gyerek se kell. Ahogy magamat ismerem 40 évesen is ilyen leszek, nem érdekel a család. Életem célja, hogy anyagilag elérjek valamit, meg legyen szex legalább 2 hetente egyszer, a többi nem érdekel.
#12: Találd meg azt az arany középutat. Lehet mindenre költeni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Szomorú de ez a valóság. Vagy szerencsétlenkedsz egymagad ha csóró vagy, ha meg offig vagy dellával akkor me habzsolod az életet, más tészta, hogy így megint nem lehet olyas valaki, akit szeretsz. Szeretni... manapság ezmár nem divat. Ezért tanulok, hogy gazdag lehessek....