Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Pár napja kaptam egy 745-öt. C2D matrica van az elején, de én is cserélem egy Pentumra, bár egy magvasra majd, ha belé tudom passzírozni.
Nem igazán tudom mi lehet benne, mert vastagon áll benne a por. De érdekességként van benne egy pci scsi vezérlőkártya. Hogy mire használták a gépet nem tudni.
Nekem WinXP SP1-2 kell majd és valszeg valami 6600GT kerül a gépbe. Ami éppen bele fér.
-
-
Arról nincs információm hogy cserélték-e a procit. A gyári spec szerint mehet bele Pentium4, PentiumD/CeleronD és C2Duo is - utóbbi az E6000- es szériából. Nem kizárt hogy forgalmazták mindegyikkel. Az elmondásod szerint akkor C2Duo- val mindenképp, PentiumD- ről annyit tudok hogy működik benne rendesen, Pentium4- el pedig tipp hogy avval is kiadhatták, mivel benne van a proc-listában.
-
Biztos, hogy Penya D a gyári procija? 2010-es évek elején melóban használtunk sok ilyet, C2D-val.
@westcoastog : Ebből volt AMD-s?
-
-
válasz
Luck Dragon #9 üzenetére
Ja hogy munkára használod. Cél szentesíti az eszközt, ha jól fut rajta, akkor ok. Régi programhoz meg gyakran régi gép is kell, mert újabb vason, oprendszeren, nem biztos hogy fut
-
-
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Asszem R9250 az első, a másodikon pedig látszik a 9520 felirat. A 9250- em hasonlóan néz ki, amiatt tippelem hogy valszeg az.
A méréseimen pedig látszik hogy egész jól megy (1.session/3.oszlop). -
-
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Pofás a GX260 is. Látom P4, avval már nagy a futtatható game/prog lista. Milyen videokártya van benne ?, úgynézem valamilyen Radeon lehet....
-
-
Önkényes határok, saját szabadalom/meghatározás/kitaláció
. A félretro olyan 2005-6 körül indul, ez a gép időben teljesíti, viszont csak 1.1x1- ben hajlandó menni a PCIe, emiatt nem tud a kategóriához mérhető teljesítményt elérni. Elég, ha megnézzük az ugyanilyen chipset+erősebb proci+régebbi (de erősebb) videokártyás konfiggal kapott 3DM2001 eredményt. De ugye itt kisebb a választék, LP video kell bele, ez lett, ezt kaptam, beragadt készletből.
(#2) westcoastog : ha csak selejtezik, bedarálják, akkor vigyél haza belőle, feltéve ha érzel affinitást retro gép iránt.
-
westcoastog
veterán
Van egy kupac ilyenem a suliban, igaz azok athlon x2-esek. 1 szolgál a portán, a többi meg várja a sorsát.
-
rover45
őstag
Köszönjük
Egy kérdés nem világos
Hol a határ a középretro és a félretro között?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Brand slim konfig, ráadásul S775 PentiumD procival. Ebben az a poén, hogy korábban már véleményt alkottam , ha 775,...
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Subaru topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Politika
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest