Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
"Még csontkovácshoz is elmentem de ott hagytam mert az el akarta törni a gerincem minden áron"
A reumatológus kiír fél évente pár kezelést meg teletöm gyógyszerekkel na ennek semmi értelme nincs. A tüneteket kezeli nem a betegséget. Egy profi csontkovács 100x többet ér még ha fájdalmas is a kezelés ő tudja hová nyúl és mit miért csinál. Az itteni maszek csontkovácsnál úgy néz ki egy kezelés, hogy vagy hónaljnál vagy a nyaknál (kinek mi a panasza) fogva belógatja a pácienst a vízbe (súlyfürdő), hogy a gerinc megnyúljon és az izmok ellazuljanak. Fél óra "felakasztás" után kifektet az asztalra tetőtől talpig alaposan átmasszíroz, hogy az izmaid teljesen lazák legyenek és csak utána áll neki "eltörni a gerincedet". A doki hivatalosan ortopédsebész doki e mellett képezte magát csontkovácsnak. Első körben azonnal szakorvosi vizsgálatra küld, hogy pontosan tudja milyen problémával áll szemben. Szakorvosi vizsgálat vagy szakorvos által kiállított kórházi zárójelentés hiányában nem fog nekiállni átgyúrni. Volt munkatársamnak egy balesetnél fogva össze volt csúszva 4csigojája és enyhe fokban el volt csavarodva a gerince. Már odáig romlott az állapota, hogy se ülni se állni nem tudott fél óránál tovább az összes hát/derékizma letapadt, görcsölt. Doki annyit mondott fapofával, hogy fogadja el az állapotát és ha nem tud dolgozni százalékoltassa le magát. Felesége elrángatta csontkovácshoz aki négy kezeléssel annyit javított az állapotán, hogy jelenleg gond nélkül végig tud dolgozni egy 8órás műszakot. Azóta évi 2-3x elmegy, hogy átropogtassák és teljes életet tud élni.
-
Crystalheart
őstag
A fentebb linkelt kiropraktikusnál voltál? Az tuti nem akarna derékba törni, ha már egyetemen tanulta a dolgát.

Arni: Na igen, egy ilyen matrac nekem is jól jönne, de sztem már vagy 5 éve nem aludtam rendes ágyban. Hol a gép előtt az asztalra borulva, hol a fotelban, hol a kanapén, ami még csak nem is egyenes...
(Nincs is ágyam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Nincs is ágyam.)