Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Nekem is van konkrét tapasztalatom - vásárlásban. Ha nincs a boltban hipó, MERT ELFOGYOTT, akkor ugyanúgy át kell mennem a másik boltba és nem rohad le a lábam. Ettől a fiatalkorú vásárló szempontjából annyiban különbözik a trafikos helyzet, hogy eleve tudja, hogy ott nem veheti meg azt a terméket, amit venni akarna (fagyi, üdítő jött elő), és eleve nem oda megy megvenni. Tehát még jobban is jár. Sok esetben egy meglévő bolt nyitott egy trafikos lukat is, tehát akkor kb. 3 lépést kell tennie.
(Micsoda problémák vannak, én egy láda almáért csak oda 3 km-t gyalogolok és két megállót vonatozok, aztán a láda almával vissza, mások meg pár lépésért háborognak.)
jer1cho: A B pontodban leírt a helyes eljárás, azt hiszem, a többi eleve logikátlan vagy helytelen.
-
Crystalheart
őstag
Ha mindenki ezen fog pörögni, a vége az lesz, hogy megtiltják a trafikosoknak, hogy cigin kívül mást is áruljanak, ez lesz a vége.
De most komolyan, a vásárló arrébb tud menni 200 métert a fagyizóba, ha fagyit akar venni. Atyám, ez nagyon first world problem.
jer1cho: És, nem vágom a problémát, baj, hogy most máshol veszi meg?
-
Crystalheart
őstag
De nekem ez már kicsit nevetséges kategória. Szinte egymást érik a fagyizók mindenütt, még az olyan putri településeken is, mint ez az enyém, de pont a trafikba, a dohányboltba kell bemenni fagyit venni a gyereknek? A trafik csak mellékesen árul esetleg fagyit is (vagy egyebet), hogy kiegészítse a bevételét, nem az a profilja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Most olvastam ezt a cikket. Illetve néztem meg a benne szereplő videót. Elég ha a videót megnézitek, mert pont - szinte...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest