Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
k!nG
aktív tag
Azert arrol mindenki elfeledkezik, hogy korabban is nagy szamban dohanyoztak 18 ev alattiak, csak eppen nem mindenfele diszdobozos Dunhillt szivtak, hanem kokemeny Sophiet, kvazi az meg jobban is roncsolta a tudejuket. Sot lehet, hogy meg nagyobb szamban, mint most. Bizony a mostani nagyapak 12-13 evesen kezdtek el bagozni es akkor meg nem volt mattuveg a falakon, se filter a cigin.
Most komolyan erre kellett elverni ennyi penzt? Szerintem az egesz rohej. En azon az elven vagyok, hogy aki hulye haljon meg. Ennyi erovel azt a penzt ami elment a dohanyboltokon azt az oktatasra is fordithattak volna, hogy mondjuk egy talpraesett biologia tanar elmagyarazza a gyereknek, hogy miert karos a dohanyzas.
Vicc az egesz ugy ahogy van. Az anya meg majd kikoti a gyereket egy villanypoznara, mig cigit vesz.
A masik meg az, hogy amit tiltanak az mindig kaposabb lesz. Bekuldi a 14 eves Pistike a csovest a boltba, hogy vegyen egyet neki a tobbit meg tartsa meg, es el van intezve. Azt mar nem tudjak leellenorizni.Ja, biztonsagi orok. Ha a trafikos penzebol megy az is, valszeg nem fog megelni, mert a haszonbol amit kitermel a megfelelo berezest is el kell juttattnia a tahohoz aki ucsorog a trafik elott hoban es verofenyes napsutesben.
szerk.: Azt meg csak megsugom, hogy ember nem tudja felfogni, hogy hany ember uzletel feketen a keszlettel ami megmaradt az abc-kbol. Most nem irok konkret varost/falut, de multkor a balaton kornyeken ismerosomek ejjel kozepen bementek a kocsmaba cigiert, hatha van. Ebbol az lett, hogy 10 percet kellett varni mire megjott a cigaretta. A kocsmaros felhivta "dilert", aki befarolt a kocsma ele es tadam maris ket Malbival lett gazdagabb az illeto. (azt mondjuk nem kerdeztem mennyivel fizetett dragabban, de biztos vagyok benne, hogy csurrant cseppent a sofornek)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Most olvastam ezt a cikket. Illetve néztem meg a benne szereplő videót. Elég ha a videót megnézitek, mert pont - szinte...
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest