Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Én másképp látom. Én azon az elven vagyok, hogy leszarom. Ki a rossebet érdekel, hogy házasodhat-e két faszi? Csak te lovagolsz ezen.
"Hogy letolják a "többség" torkán és szokják a gondolatot."
Ja, szóval megint az a csúnya médiákok. A médiának nincs semmi köze az ideológiai dolgokhoz (kivéve a pártlapokat, de azok szintén gazdasági érdekeket szolgálnak) dolgokhoz. Profitra mennek, és mivel a melegfelvonuláson sokan bosszankodnak, leadják. közben is nézik az amodent reklámot.
"Belemehetnénk, hogy szerinted mi a legnagyobb probléma?"
Őőőő, nem is tudom. Ja igen, hogy a magyar gazdaság éppen kiköhögi a lelkét. Úgy mellékesen. És erről szerintem nem a melegek tehetnek.
Ja meg tényleg, az egész nyugati gazdaság összedőlni látszik. Meg a keleti is vele együtt. Erről sem a melegek tehetnek.Egy ország akkor működik, ha a gazdasága pörög, a pénz megy körbe-körbe, lehet munkát találni. Minden más mellékes. Még a politika is ennek van alárendelve. Ma már nincsenek ideológiai irányzatok, ezt kell megérteni. A legjobb példa erre Mr Blair, a New Labourral. A politika ideológiamentessé vált, pusztán gazdasági érdekek érdekérvényesítéséről szól (mondjuk a legtöbbször mindig arról szólt).
És ilyen kérdésekben a melegházasság csak besenyőpistabácsikat foglalkoztat.De hogy visszakérdezzek,
szerinted kinek az érdekében állszerinted ki húz hasznot abból, hogy a melegek házasodhatnak? Senkinek. Csepp a tengerben kérdés. Nem éri meg erre egy érdekcsoportnak a média potenciálját pazarolni. Tényleg csak a tv2 meg a retekklubb nézőinek fontos ez a kérdés. A kertévék meg lehúzzák belőle a dohányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- One mobilszolgáltatások
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest