Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Wow! Ez aztán komoly leírás!
Szerintem meglesz benne minden ami kell.
Én csak alaplap típusra kerestem rá, lehet azért nem találtam semmi használhatót.@DeltaPower:
Köszi,
én is az offsetet tippeltem vcore-nak, meg a most olvasott leírásban is az. Csak azért furcsa, mert ugye ez folyton változik terhelés függvényében. És ha itt beállítok egy értéket, akkor viszont az lesz a minimum érték windows alatt CPU-z-ben nézve. De nem egy az egyben.
Ugye nálam ez most 1,237v. Ha adok rá 0,006-ot ami a minimum ugrás az alaplapon, akkor a CPU-z már azt írja ki, hogy 1,5 akárhány a feszültség alapjáraton. Ezt skálázza fel a rendszer ha megemeli az órajelet.@Picike8: Köszi, meglett az eredménye!

@lapa: Egyébként igen.
Eddig direkt csak megkésve tisztítottam porszűrő rácsot, hogy egy kicsivel melegebb levegőt fújjon ki a gép.
Persze annyira nem érezhető a különbség, de 0,5 és 1 fok közötti értékkel növeli a benti hőmérsékletet. Szóval ehhez persze drága.
Bizony ez a proci is keveset fogyaszt. Alapon figyelve nem szokott ugrálni. Nem bántja egyik progi se. Tiszta Win7 van fent amúgyis. Az AI Suite program szerint alapon 3 és 6Watt között eszik a CPU. Úgyhogy ez nem rossz. És lehet hogy tényleg a többi eszköz fogyaszthat ennyit?
Van bent 2 vinyó meg 4db venti pluszban, meg egy előlapi LCD panel.
Plusz azt hiszem nem 80+-os a tápom. Ez is okozhat egy kicsi többletet a tesztekben mért eredményhez képest. De ezzel a 45Wattal is megvagyok elégedve, csak gondoltam hátha lehetne még egy picit. De most hogy mondod... Lehet hogy tényleg nincs értelme már a procit alul feszelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szerintem meglesz benne minden ami kell.
Eddig direkt csak megkésve tisztítottam porszűrő rácsot, hogy egy kicsivel melegebb levegőt fújjon ki a gép.
Persze annyira nem érezhető a különbség, de 0,5 és 1 fok közötti értékkel növeli a benti hőmérsékletet. Szóval ehhez persze drága.