- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Wow! Ez aztán komoly leírás!
Szerintem meglesz benne minden ami kell.
Én csak alaplap típusra kerestem rá, lehet azért nem találtam semmi használhatót.@DeltaPower:
Köszi,
én is az offsetet tippeltem vcore-nak, meg a most olvasott leírásban is az. Csak azért furcsa, mert ugye ez folyton változik terhelés függvényében. És ha itt beállítok egy értéket, akkor viszont az lesz a minimum érték windows alatt CPU-z-ben nézve. De nem egy az egyben.
Ugye nálam ez most 1,237v. Ha adok rá 0,006-ot ami a minimum ugrás az alaplapon, akkor a CPU-z már azt írja ki, hogy 1,5 akárhány a feszültség alapjáraton. Ezt skálázza fel a rendszer ha megemeli az órajelet.@Picike8: Köszi, meglett az eredménye!
@lapa: Egyébként igen.
Eddig direkt csak megkésve tisztítottam porszűrő rácsot, hogy egy kicsivel melegebb levegőt fújjon ki a gép.
Persze annyira nem érezhető a különbség, de 0,5 és 1 fok közötti értékkel növeli a benti hőmérsékletet. Szóval ehhez persze drága.
Bizony ez a proci is keveset fogyaszt. Alapon figyelve nem szokott ugrálni. Nem bántja egyik progi se. Tiszta Win7 van fent amúgyis. Az AI Suite program szerint alapon 3 és 6Watt között eszik a CPU. Úgyhogy ez nem rossz. És lehet hogy tényleg a többi eszköz fogyaszthat ennyit?
Van bent 2 vinyó meg 4db venti pluszban, meg egy előlapi LCD panel.
Plusz azt hiszem nem 80+-os a tápom. Ez is okozhat egy kicsi többletet a tesztekben mért eredményhez képest. De ezzel a 45Wattal is megvagyok elégedve, csak gondoltam hátha lehetne még egy picit. De most hogy mondod... Lehet hogy tényleg nincs értelme már a procit alul feszelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest