Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
huhh, nem emlékszem már... csak arra, hogy májusban történt a "balhé" programozás szigorlat előtt pár nappal a gépem általában olyankor szívatott, amikor tényleg hasznosra akartam használni: pl. 2006 ősszel (október 23-án) amikor a szakdogámat kezdtem volna írni, akkor füstölt el a tápom... (persze semmi nem volt nyitva, ahonnan cseretápot vehettem volna)
én megpróbálnám, hogy felrakok egy valami linuxot, aztán azon keresztül próbálnám elérni a vinyót... amikor szórakozni kezdett, azonnal kikaptam a gépből és pihentettem, amíg nem lett másik vinyó, amire menthettem... nem akartam kockáztatni a működtetésével, hogy több adat vesszen el... ha az sem látja, akkor viszont nem nagyon tudok érdemben segíteni (igazából azt sem értem, hogy miben más az xp/linux ntfs-kezelése és miért sikerült nekem anno? ...de sikerült, ez a lényeg)
#3: na, akár ez is működhet még... lehet, hogy nem kell "komolyabb eszközökhöz" folyamodni?
ui: én is küzdöttem formázással/particionálással, de kidöglött a szerencsétlen[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
először is: felismeri a bios, bebútolsz, aztán mondjuk xp alatt látod a partíciókat, de nem tudsz rajtuk böngészni? a partíciók pedig ntfs-ben vannak?
nekem volt valami 40-es maxtorom, ami szintén egyik napról a másikra kihalt... (egyik percről a másikra szintén) 2-3 partícióba volt szétvágva és az egyik fat32 volt... dos módban ezen láttam az adatokat, de az ntfs-t sehogy sem win alatt... volt egy ötletem, hogy feldobok egy linux-ot, ami kezeli az ntfs-t, hátha az máshogy kezeli és látni fogom az adatokat, amiknek egy részét esetleg le is menthetem... így is lett és uhu alól az adatok nagy részét meg tudtam menteni ...a vinyóval küzdöttem utána még keveset, de gyorsan bedobta a törülközőt...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Python programozás
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest