- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
huhh, nem emlékszem már... csak arra, hogy májusban történt a "balhé" programozás szigorlat előtt pár nappal
a gépem általában olyankor szívatott, amikor tényleg hasznosra akartam használni: pl. 2006 ősszel (október 23-án) amikor a szakdogámat kezdtem volna írni, akkor füstölt el a tápom... (persze semmi nem volt nyitva, ahonnan cseretápot vehettem volna)
én megpróbálnám, hogy felrakok egy valami linuxot, aztán azon keresztül próbálnám elérni a vinyót... amikor szórakozni kezdett, azonnal kikaptam a gépből és pihentettem, amíg nem lett másik vinyó, amire menthettem... nem akartam kockáztatni a működtetésével, hogy több adat vesszen el... ha az sem látja, akkor viszont nem nagyon tudok érdemben segíteni
(igazából azt sem értem, hogy miben más az xp/linux ntfs-kezelése és miért sikerült nekem anno?
...de sikerült, ez a lényeg)
#3: na, akár ez is működhet még... lehet, hogy nem kell "komolyabb eszközökhöz" folyamodni?
ui: én is küzdöttem formázással/particionálással, de kidöglött a szerencsétlen -
mephi666
nagyúr
először is: felismeri a bios, bebútolsz, aztán mondjuk xp alatt látod a partíciókat, de nem tudsz rajtuk böngészni? a partíciók pedig ntfs-ben vannak?
nekem volt valami 40-es maxtorom, ami szintén egyik napról a másikra kihalt... (egyik percről a másikra szintén) 2-3 partícióba volt szétvágva és az egyik fat32 volt... dos módban ezen láttam az adatokat, de az ntfs-t sehogy sem win alatt... volt egy ötletem, hogy feldobok egy linux-ot, ami kezeli az ntfs-t, hátha az máshogy kezeli és látni fogom az adatokat, amiknek egy részét esetleg le is menthetem... így is lett és uhu alól az adatok nagy részét meg tudtam menteni
...a vinyóval küzdöttem utána még keveset, de gyorsan bedobta a törülközőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Na, a probléma olvasható a címben.Egyszer régen, egy messzi messzi galaxisban volt egy vinyóm. Azon volt egy rakás...
- Milyen joysticket vegyek?
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest