Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Viszlát #15 üzenetére

Egyáltalán nem veszem beszólásnak. Sőt, nem is értettem mért írtad ezt le külön. :)
    Egyébként én nem hajkurászok különlegességeket, én inkább furcsának neveztem. És sok minden egyáltalán nem tűnt fel nekem egészen addig amíg meg nem kérdeztem a körülöttem levőket erről. Na akkor tapasztaltam erőteljes eltérést bizonyos szinteken. Szóval az egész nekem is teljesen hétköznapi volt mindaddig amíg el nem kezdtek tornyosulni a komolyabbnál komolyabb problémák. Plusz feltűnt, hogy az emberek többsége képes le...rni a legtöbb problémát míg én folyamatosan agyalok rajtuk. Szépen végigfuttatok minden lehetséges végkimenetelt és megoldást. Más meg hagyja a fenébe "majd lesz valami" alapon az ilyeneket. Talán ezért is van az, hogy sok esetben én számolok olyan eshetőséggel / lehetőséggel egy eset kimenetele kapcsán amire a többség nem is gondolt. Bár persze ezt megint csak a környezetemben lévőkkel volt lehetőségem tesztelni. :)
    És nincs ezzel gond csak egy kicsit zavaró. Én nem tudok addig lenyugodni, amíg nincs meg a fejemben a megoldás az adott problémára. Más meg elintézi egy legyintéssel "majd lesz valami".

Új hozzászólás Aktív témák