Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Egyáltalán nem veszem beszólásnak. Sőt, nem is értettem mért írtad ezt le külön.
Egyébként én nem hajkurászok különlegességeket, én inkább furcsának neveztem. És sok minden egyáltalán nem tűnt fel nekem egészen addig amíg meg nem kérdeztem a körülöttem levőket erről. Na akkor tapasztaltam erőteljes eltérést bizonyos szinteken. Szóval az egész nekem is teljesen hétköznapi volt mindaddig amíg el nem kezdtek tornyosulni a komolyabbnál komolyabb problémák. Plusz feltűnt, hogy az emberek többsége képes le...rni a legtöbb problémát míg én folyamatosan agyalok rajtuk. Szépen végigfuttatok minden lehetséges végkimenetelt és megoldást. Más meg hagyja a fenébe "majd lesz valami" alapon az ilyeneket. Talán ezért is van az, hogy sok esetben én számolok olyan eshetőséggel / lehetőséggel egy eset kimenetele kapcsán amire a többség nem is gondolt. Bár persze ezt megint csak a környezetemben lévőkkel volt lehetőségem tesztelni.
És nincs ezzel gond csak egy kicsit zavaró. Én nem tudok addig lenyugodni, amíg nincs meg a fejemben a megoldás az adott problémára. Más meg elintézi egy legyintéssel "majd lesz valami".
Új hozzászólás Aktív témák
lo Csak azért írom meg ezt a szösszenet mert találtam neki egy ideillő címet... Furán nézett volna ki cím nélkül. De végül...
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest