Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Pont ezen gondolkodtam nemrég, hogy én befizetném-e.
Ha lesz autóm ősszel, és-a jelenlegi benzinárak maradnak- akkor úgy gondolom hogy be.
Hogy miért? Eljutottunk oda-sajnos vagy nem, ez anyagi kérdés igazából-, hogy végre normálisan lehet közlekedni pesten, az atomnagy dugók száma elképesztően lecsökkent. Egy ilyen rendelet ezt még tovább csökkenti.
Hogy ez mit jelent? Szegények sajnos csak nagy valószínűséggel leteszik az autót, a módosabbak pedig jobban tudnak közlekedni. Én magam nem sorolom a módosabbak közé, de mivel elképesztően utálom a BKV-t, hiszen a jelenlegi állapota kvázi trágya, igy nekem a normális közlekedés 2 havi benzinnel számolva megér 30-40 ezer forintot.
Apukám budáról a 10. kerületbe kb 15 perc alatt beér csúcsidőben. Elötte ez kb 40-50 perc volt. Ez is valami.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 21 milliárdra van szükség az eddigi támogatásokon felül, hogy idén ne dőljön be a BKV. Ilyenkor óhatatlanul felmerül a...
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest