- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
RexMaximus #29 üzenetére
Persze, hogy a lengyel piaci SEGA koppintás! Akinek ilyen nem volt, az nem gémer, csak homár.
-
törölt tag
Vízhűtést túltolni olyan mint a rakott krumpliba túl sok kolbászt és tojást tenni. Van az a szög de neeemlehet. Talán az egyetlen dolog a világon ahol a több jobb és a még több az még jobb
Nem ez a gond szerintem a gamer gépekkel, elég kevés ember van aki dedikáltan játékra 1080ti sli-t szúr a toppos i7 meg 64 giga mellé. Ezért kell definíció szerint a gamer gépbe az rgb minden. Lásd 1 literes 206-osra a sportkipuff. Menni alig fog de messziről hallod hogy mindent megtenne érte... jólláthatósági gamernek hívom ezeket
A környezetemben a gamer gép valami 5 éve is mid vga-ra épül, nem milliós végösszeggel, ami bőségesen elég, mert hc gamer fiatalabb korosztálya amit látok az league, dota, cs vonalon korlátozódik, arra meg nem kell a 4 way sli.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
RexMaximus #8 üzenetére
Jajj.
-
d@vee
őstag
válasz
RexMaximus #8 üzenetére
Ne próbálkozz, nem randizom veled
( #7 ) mbalint987
Ez itt egy fórum, okos enged szöveggel szinte hsz-ek sem lennénekA konzolokban is van led, ha más nem, a bekapcsoló gombnál. Van led= gamer.
-
Redneck
nagyúr
Nekem sajnos sosem volt. Még a VGA-mon sincs RGB LED. Tiszta tré, tudom. Se mecha bill, se géjmer szék. Nem is tudom néha, minek akarok PC-n játszani így.
Mondjuk tényleg legközelebb konzol lesz, ott mi adja meg a Gamerséget?
-
Dilikutya
félisten
Nekem olykor "gémer" PC-m van. Olykor grafikus munkaállomás. Néha szoftverfejlesztő. Máskor szerver. Minden az, amire használod. Ennyikeh.
-
Redneck
nagyúr
Én tudom mitől tutira Gamer:
-világító alkatrészek és perifériák (RGB LED minden mennyiségben)
-a felső kategória ár/érték bajnok alkatrészeinél legalább 50%-kal drágább de csak 10%-kal gyorsabb fő komponensek
-horror árú monitor, lehetőleg minél nagyobb felbontás és képfrissítés
-túltolt vízhűtés
-túlárazott perifériák
-gamer szék, abban van a skill
-játékok közben a fél kijelzőt kitakaró Afterburner OSD
-közvetítés akció közbenAztán rájössz hogy sok port milyen szarul fut, de legalább elvertél egy csomó pénzt. 😆
-
DeFranco
nagyúr
válasz
RexMaximus #8 üzenetére
óóó olyan szép hszt rittyentettem arról, hogy a gémer részét le..om 30 éve játszok számítógépen de soha nem foglalkoztam vele, hogy gémere a gépem, hanem játszottam vele így nem is értek a magasfliozófiához. viszont azt megjegyezném ha ő '95-ös tehát 22 éves akkor olvasson sokkal többet és gyakoroljon szabatosan fogalmazni, mert a szöveg minősége kb. 14 éves szint és ha így indul neki az életnek akkor nagyon sokszor fogják nagyon kiröhögni és egy papucsállatkacsilló szintjén lesz beleszólása a saját ügyeibe.
de mire ezt szabatosan megfogalmaztam törölték a bejegyzést. az usert sem találtam utána, szerintem trollreg.
-
Lenry
félisten
válasz
RexMaximus #8 üzenetére
szépegyébként ha az említett topik tulaja tényleg 95-ben született, akkor ma már 22 éves. ihat, vezethet, szavazhat, miközben a jelek szerint egy 12 éves szintjén van bizonyos szempontokból. ez a durva.
-
mbalint987
aktív tag
válasz
RexMaximus #8 üzenetére
Ezen mondjuk felröhögtem...
-
mbalint987
aktív tag
Ismerek az előző témának írójához hasonló embereket, egy közös biztos van bennük: nincs értelme vitatkozni. Nem érdeklik őket az észérvek, az eltérő vélemények, az ő véleményük szent és sérthetetlen. Hogy miért? Azért mert ők mondták.
Feltételezem, hogy ezt te is tudod, de akkor miért nyitottál új témát ennek? Tudod, okos enged...
-
d@vee
őstag
Én sem tudom
Egyik pillanatban még megnéztem az egyik választ, a másikban már a válasz gombra sem tudtam kattintani.
Szerintem a készítő törölte a bejegyzést, mivel nem láttam olyan dolgot benne, ami miatt egy moderátor tehette volna. De kitudja, talán elsiklottam egy szabályellenes dolog felett. -
bakter24
őstag
Az első gémer PC-m egy C64 volt. Problem?!
-
nonsen5e
veterán
Nem tudod mi a gamer pc. Nincs igazad. Töröljed a topikot.
Mi történt még mióta olvastam/írtam a másik topikba? Csak most vettem észre, hogy törölve lett.
-
d@vee
őstag
Ennek a bejegyzésnek nem sok értelme van, csak nem értem, miért olyan nehéz elfogadni, hogy lehet másnak eltérő véleménye valamiről, de közben igaza is lehet.
Miért nehéz megérteni, hogy az eltérő vélemény nem feltétlen jelent leblamálást, belekötést, vagy leszólást.
Egy eltérő vélemény egy jó beszélgetés nyitánya is lehet, csak hajlandónak kell lenni rá, nem azonnal támadásnak venni a dolgokat. Nem mindenki veszekedni és piszkálni járkál a fórumra, nem mindenki troll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tudom mi az a gamer PC. Van róla definícióm.Nézd meg, ha nem hiszed.És NEM érdekel más véleménye, aki az enyémtől...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS ROG Ally
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest