- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
vettem egy W580 ast....
van della kérem.
-
D27
aktív tag
Igazad van.
A felelőtlenségem okozta ezt a problémámat.
Egyébként az N90-est is úgy vettük, hogy nekem volt 20k-m, meg a fater beleadott egy 10-est. Egyedül ez volt az a drágább telefonom, amit úgy vettem, hogy belesegítettek. A W200-ast, a LG KU250-et, a W580-ast (azt mondjuk kaptam) mind saját pénzemből vettem. Ráadásul még ma várok postán egy N-Gage-t.
És ez a pénz nem szülinapokból meg névnapokból volt, nagy faterom kamion szervizében segítettem. (kb. 2 hónap alatt tudtam megvenni egy telefont.) És azt csak mondom, hogy e telók egyikén sem volt egy karc sem, még az N90-en sem. Szóval azért saját pénzből vettem a telefonokat, mindet megbecsültem. Az N90 meg nem tudom hogy hogy ment ki a fejemből. És igazatok van, egy normális ember sem focizik telefonnal a zsebében.
Nekem is az volt az első alkalom.
-
joey04
titán
Hát ez egy szemét bolt volt az tény,de a Nokia szerviz se egy nagy szám.van 1-2 ős-Nokiás aki kimondottan kerüli őket,ha hivatalos nokia gari van rá akkor sem oda viszi...
A történethez: el nem tudom képzelni hogy lehet egy ilyen telóval,de bármilyen telóval a zsebben focizni.igaz én mobilmániás vagyok meg rendesem melózok azért a pénzért amiből veszem őket,lehet ezért fura nekem.én már attól befo*tam amikor csak leesett az n82.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sikeres ember-e vagy?
(Nem.) -
Hasek
Közösségépítő
Igen. Kényeztetés...inkább nem is fűzök hozzá többet.
Olvastam az esetedet(bár az Update-et, és a második rész hiányát, csak most pótlólag vettem észre), és hát elég érdekes eset. Ha kiderül esetleg hogy mi is történt, akkor mindenképp írd meg(kíváncsi vagyok rá). Hátha hozzád is beírhatom a fentieket. -
eddie17
addikt
Fiatal még nem érzi a pénz súlyát. Meg van egy kis kényeztetés is a dologban.
De tényleg, megtanulhatná becsülni a dolgokat, vigyázni rá(amennyire lehet), és ezek után nem hepciáskodni.
Azért írtam az én esetemet, mert nekem a szobámból tűnt, semmi közöm nem volt az eltűnéshez, ez meg ugye még bosszantóbb. És a fizetésből vehettem egyet, pedig másra is kellett volna pénz. -
tkazmer
addikt
nem kell n90-t venni
a k750i-m kibírta az esőt (autóból szálltam ki, amikor kiesett a zsebemből), ha az n90ed is így tett volna, a szervíz nem nyúlhatta volna le -
Hasek
Közösségépítő
Még nem hagytam el telefont, pedig már volt egy-kettő amelyet örököltem(újonnan csak azt kaptam, amelyik most van), de oké aláírom. Véletlenek vannak. Amit mondtam, az túlzás volt. Azonban tény, hogy ez az illető, igencsak felelőtlen. Itt nem elsősorban a figyelmetlenség játszotta a fő gondot, (mert hát hogy is figyeljen az ember másra, miközben egy labdát készül elkapni) hanem a szeleburdiság. Eszem ágában sincs sajnálni ezt a gyereket. Elhagy egy telefont, és akkor még ő van felháborodva, hogy átverték a boltban, és egy "rossz" telefonért cserébe kapott egy "rossz" telefont. Én velem ilyen történne, ülnék a seggemen, és áldanám az eget, hogy kaptam(!!!) egy újat, és a 13k-t elkölthettem flancos kártyára, és nem kellett hozzáadnom az új teló árához ha már hanyag módon azzal mentem focizni, és nem vigyáztam rá(Pedig akárki akármit mond ez lenne a korrekt!!!). Természetesen nem lehet mindig figyelni mindenre. Igen. Ez igaz! De ha(legalábbis én) olyan helyzetben vagy, amelyben mondjuk a telefonom kieshet a zsebemből(csak hogy a témánál legyek), akkor figyelek, vagy megölőzöm valamivel(és most nem egy ilyen sürgős esetről van szó, hogy leesik, és hopp el is vitte a cica. Leesett, és napokig ott pihent. Egy kis odafigyelés kellett volna csak). A történet leírása alapján, a srác az elején figyelt a telefonra, hogy "ki ne essék", "ne legyen baja"... Ez "nagy" odafigyelést igényel(elő a zsebből, megnéz, vissza... később oda nyúl, meg-e van, stb...) aztán ez hirtelen eltűnik? Vetődik párat, de az addig aggodalmas hősünknek eszébe sem jut a telefon. Vége van a meccsnek, és meg se nézi a telefont. Hova tűnt az a nagy féltés? Elég érdekesen hangzik ez az egész nekem...
-
D27
aktív tag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Egyéként a szervíz bezárt.
(Szerintem a csalások miatt, mert osztály társam is panaszkodott...De biztos van más oka. Ja meg reklámoztatják magukat. Ajtóba áll az egyik, azt ilyen öreg néniknek, meg a velem egykorúaknak osztogatta a névjegykártyát. Unoka tesóm a szemük láttára tépte szét.
. Egyébként kb. 3 hétig élt az üzlet.
)
-
D27
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8 üzenetére
Pontosan.
-
Pukkancs
aktív tag
Én is eláztam a telefonommal, de nem lett semmi baja, mert rögtön kivettem belőle az akksit. Tehát ha eláztok a telefonnal legyen annyi lélekjelenlétetek, hogy kivegyétek az akksit
Egyébként én olyan tokban tartom, ami nyakbaakasztós, de zsebbe rakom, és a nyakbaakasztóját az övemhez rögzítem, így tuti, hogy nem esik ki. -
duplázott...
-
Nekem a K300i-m ázott meg egyszer, de elég alaposan. 2006-os ominózus augusztusi tűzijáték alakalmával bekövetkezett felhőszakadásból származó esővíz sikeresen utat talált a telefon belseje felé, szépen eláztatva a belső alkatrészeket. Telefon a zsebemben volt, jött a vihar, jól bőrig áztunk (szó szerint), mikor fedett helyre értünk, előszedtem irataimat (azok is vizesek voltak) meg a telefonom. Meglepetésemre még be volt kapcsolva, de semmire nem reagált. Akksit gyorsan kiszedtem, kicsit megszárítottam, akku vissza, bekapcs és működik. 1 óráig utána még nem lehetett vele telefonálni (mert a hangszórójából semmit nem lehetett hallani), aztán megjavult magától. Kijelző is megsínylette picit, de lehet csak a CSTN technológia miatt fakultak meg a színek a közel 4 év alatt.
Hasek: Nyilván ahogy ThunderZolee is mondja, a földön heverhetett a telefon a tokjában (fűben, elrejtve). Amikor vetődött, akkor ráesett a készülékre és így vette észre.
Írás alapján az illető fiatal és szeret focizni. Viszont legközelebb több esze lesz és nem fogja magánál tartani a telefont, ha kapust játszik.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Thunderzolee #8 üzenetére
Onnan vettem hogy azért csak észrevenné valaki azt, hogy hiányzik a zsebéből a telefon, más nem akkor amikor leveszi a ruháját és berakja a szennyesbe. Vagy csak nálam szokás kipakolni előtte a zsebeket?(Arra kell gondolni hogy minimum pénztálca, mobil, kulcs)
De akárhogy csűrjük-csavarjuk, akkor sem fogom fel hogy képes elhagyni valaki elhagyni a telefonját. Ha már zsebben hordja az ember a dolgait(mint ahogy én is) akkor legalább figyeljen oda...
Ndruu: Nem is a megtalálással van a baj...
-
-
trassher
addikt
Nem kell telóval a zsebben focizni. Ennyi...... Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy?
-
Hasek
Közösségépítő
Te 3 napig folyamatosan, ugyanabban a ruhában vagy?
elég abszurd az egész...
-
vosimo
aktív tag
Mért nem mentél vissza és borítottad rájuk az asztalt???
-
törölt tag
ugye nem haragszol, ha megkerdezem: normalis vagy hogy egy ilyen teloval focizol?
gondolom Murphyt sem ismered meg a torvenyeit... -
Jégkokó
veterán
Ha ez mutyi gsm volt akkor nem csodálom, nokia szervíz ilyet nem csinál. Amugy meg a beázatott telefonnal nem sokat lehet kezdeni. Jah és persze a nokiánál be se veszik ha eláztatod, illetve csak akkor ha kifizeted a javíttatását, mert ugrott a gari.
-
Wazz...
Én titokban felgyújtanám a szervízt. Minimum.
ps:
4GB-os kártya Józsefvárosi piacon pár ezer csak.És nyugodtan írd le annak a szervíznek a nevét, ezek után kerülje más is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egyik nap, a haverokkal, elmentünk focizni, a közeli focipályára. Ugye a telefonom, az N90 nálam volt. Általában kapus...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest