- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a K300i-m ázott meg egyszer, de elég alaposan. 2006-os ominózus augusztusi tűzijáték alakalmával bekövetkezett felhőszakadásból származó esővíz sikeresen utat talált a telefon belseje felé, szépen eláztatva a belső alkatrészeket. Telefon a zsebemben volt, jött a vihar, jól bőrig áztunk (szó szerint), mikor fedett helyre értünk, előszedtem irataimat (azok is vizesek voltak) meg a telefonom. Meglepetésemre még be volt kapcsolva, de semmire nem reagált. Akksit gyorsan kiszedtem, kicsit megszárítottam, akku vissza, bekapcs és működik. 1 óráig utána még nem lehetett vele telefonálni (mert a hangszórójából semmit nem lehetett hallani), aztán megjavult magától. Kijelző is megsínylette picit, de lehet csak a CSTN technológia miatt fakultak meg a színek a közel 4 év alatt.
Hasek: Nyilván ahogy ThunderZolee is mondja, a földön heverhetett a telefon a tokjában (fűben, elrejtve). Amikor vetődött, akkor ráesett a készülékre és így vette észre.
Írás alapján az illető fiatal és szeret focizni. Viszont legközelebb több esze lesz és nem fogja magánál tartani a telefont, ha kapust játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egyik nap, a haverokkal, elmentünk focizni, a közeli focipályára. Ugye a telefonom, az N90 nálam volt. Általában kapus...
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Megújult a PROHARDVER!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest