Új hozzászólás Aktív témák

• Ndruu

MODERÁTOR

Nekem a K300i-m ázott meg egyszer, de elég alaposan. 2006-os ominózus augusztusi tűzijáték alakalmával bekövetkezett felhőszakadásból származó esővíz sikeresen utat talált a telefon belseje felé, szépen eláztatva a belső alkatrészeket. Telefon a zsebemben volt, jött a vihar, jól bőrig áztunk (szó szerint), mikor fedett helyre értünk, előszedtem irataimat (azok is vizesek voltak) meg a telefonom. Meglepetésemre még be volt kapcsolva, de semmire nem reagált. Akksit gyorsan kiszedtem, kicsit megszárítottam, akku vissza, bekapcs és működik. 1 óráig utána még nem lehetett vele telefonálni (mert a hangszórójából semmit nem lehetett hallani), aztán megjavult magától. Kijelző is megsínylette picit, de lehet csak a CSTN technológia miatt fakultak meg a színek a közel 4 év alatt.

Hasek: Nyilván ahogy ThunderZolee is mondja, a földön heverhetett a telefon a tokjában (fűben, elrejtve). Amikor vetődött, akkor ráesett a készülékre és így vette észre.

Írás alapján az illető fiatal és szeret focizni. Viszont legközelebb több esze lesz és nem fogja magánál tartani a telefont, ha kapust játszik.

Új hozzászólás Aktív témák