- Doky586: Egyszerű boot
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horush
addikt
válasz
Kalandor #2742 üzenetére
Túl nagy feladat elpostázni a féltéglát utánvéttel?
Engem egyszer vertek egyébként át összesen, akkor is személyes átvétel volt, csak sajnos nem tudtam a helyszínen kipróbálni..
Mondjuk nem is volt túl komoly felhasználó, de volt már talán 2 pozitív értékelése, meg pár száz napos regisztrációja, nem gondoltam, hogy egy kemény 5000Ft-os alaplappal fog majd átverni.
-
djculture
félisten
válasz
Kalandor #2742 üzenetére
Az a baj ezzel hogy úgy alakult ki már teljesen hogy a vevőnek kötelessége engedni(fizetni) ha kell neki a cucc. Ha nem fizet nem kap semmit állóháború. Máshogy már neten venni nem lehet semmit.
Én se adnék ki a kezemböl egy cuccot a semmire hogy majd lesz belőle ellenérték is egyszer, más se más kérdés hogy én nekem a becsületem többet ér mint hogy átverjek bárkit is. Elég sokan viszont erre utaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I5-13420H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4050 6 GB 144Hz
- Xiaomi 12T Pro 5G 8/256 GB fekete
- -60% HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- AMD Ryzen7600X, AMD Radeon 7800XT, 32GB ddr5 ram, 1TB m.2 nvme SSD (garanciával, eredeti dobazaival)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest