Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Papooo #124571 üzenetére
Én csináltam már azt, hogy megkérdezte, mennyi a legalja? Átírtam a hirdetésben az árat magasabbra és benyögtem az eredetit. Nem tűnt fel neki.
És ha valami gyanúsan hamar, alku nélkül elmegy, az valószínű nagyon alul volt árazva@morcosharcos : Én nem szoktam problémázni mert be úgysem engedem, 10-11-ig fent vagyok, felőlem jöhet, csak fizessen és vigye
@BiP : Már aki még szóba áll velük.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Papooo #124571 üzenetére
Nagyon sokan úgy vannak vele, ha használtad, - akkor is csak ha 1 napot - akkor már a bolti ár fele... Ha így nézem, akkor még tényleg drága is vagy
Megérte volna neki azt mondani, hogy legyen 25, de csak ha még ma érte megy(este 8 után hogy jut el Szegedről Gyulára ) A tokot természetesen akkor már 3500-be számolva neki
-
BiP
nagyúr
válasz
Papooo #124571 üzenetére
C típusú érdeklődőknél szokott ez lenni, hogy indulok azonnal, (mindegy, mikor és milyen távolság). Munkaidő nem köti.
Aztán meg amikor tényleg megjelenik, akkor nyilván kéri, hogy a benzinköltséget engedd el, mert hát ő utazott érte.
(amúgy Szeged-Gyula nem is az a bődületes távolság).
szerk: Bakker, 1óra 45perc. Hú, azt hittem, közelebb van. -
válasz
Papooo #124571 üzenetére
Egyáltalán, ki az az elmebeteg, aki elvárja, hogy az eladó a magánlakásába (családjához esetleg) este 8 után, vadidegenként beengedje?
Jesszus, milyen emberek vannak.
Jöjjön valami emberi időben, meg írja meg, hogy mire készüljek, kp-zik (esetleg kellhet visszaadni) vagy utal, és akkor lehet folytatni az egyezkedést.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest