- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Meg mesterségesen vannak avultatva.
Pl a Lumia 630-asom mikor megvettem, minden villámgyorsan szaladt rajta. Örültem, hogy milyen szuper kis telefon. Villám gyorsan ment rajta a messenger, skype, facebook. Minden weboldal. Aztán frissülgetett magának. Az első aggasztó jel az volt, hogy a messenger egy idő után nem ment rajta. Néhány hónappal később kidobott a skype, és soha többet nem volt hajlandó elfogadni a jelszómat telefonról. Gépről simán. Ugyanazt a jelszót telefonon nem. Aztán egyre több weboldal lett, ami miután megjelent vagy azonnal bezárta a böngészőt mindenestől, vagy megjelent és ha scrollozni akartam, akkor súlyos 5-10mp-kkel később kezdett el csigalassan scrollozni, de volt amelyik meg se mozdult. És mindeközben egyre lassabban és lassabban reagáltak a menük is. Így kénytelen voltam messengerre és netezni egy Xperia Z2-t használni mellé. Majd egy napon közölte a Navi, hogy mivel X ideje nem érkezett új térkép, a régiek elavultak lehetnek, és hogy ebből ne legyen baj, mostantól ő sem hajlandó működni. Ez volt az a pont, ahol kénytelen voltam végleg elengedni, pedig nagyon szerettem.Érdekes, hogy nagyon jó képeket csinált, annyira, hogy mikor utána jött a sokkal újabb Honor V20 (ami magasabb kategória és sokkal újabb is), akkor eleinte visszalépésnek éreztem a kamerát, mert a régi Nokia szebb képeket csinált. Aztán egyszercsak jött egy frissítés a kamerára, és azóta a Honor csinál szebb képeket. Sőt... már a Nokia képeire ránézve azt gondolom, hogy hogy gondolhattam ezekre azt, hogy milyen jó képek...
-
De hogy neked se
@gban :
A5 2017-en van most a Marketplace-s fiókom, személyes adat 0 rajta, elfér. Van rajta egy unofficial Lineage 21 (Android 14).
Tetű és zabálja az akkut. 10-es, 11-es droid még tök jól futott rajta. Akkor dobta a Line a supportot (mert a Google újabb Android kiadásai márjobb HW-t követeltek, az addigiakról meg lejárt a Google support is) , és váltottam iPhone SE 2020-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest