- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
Vangelis #36271 üzenetére
háhá, ők eléggé jól ismert család, ebből élnek és igen jól.
Itt egy példa. De sok helyen olvastam már róluk, egy időben Facebookon is nagyon aktívak voltak, mostanában nem tudom mi a helyzet.
-
patomi
őstag
válasz
Vangelis #27022 üzenetére
Mert az van, hogy tegyél ajánlatot... Ha a bolti ár másfélszeresét kínálod akkor nagy eséllyel tiéd a cucc. Ha reális árat kínálsz akkor örülj ha választ kapsz egyáltalán.
Én is belementem egy ilyenbe nem rég, (ezer éves fórumtag(őstag)) 1Ft.- Tegyek ajánlatot. .. Tettem .. 2 nap múlva jött válasz Az kevés lesz. Akkor mondom ennyi. Lehet azt hitte majd magammal fogok alkudozni vagy mi.. -
-
guftabi96
addikt
válasz
Vangelis #24342 üzenetére
Amennyiért ő vette, annyiért igen.
Főleg, hogy konzolra ha nem tévedek 18k körül van az ára.
Most akciós a Tescoban 12k, de a reklámújságban található kóddal csak 11.
Most jelent meg a játék egy hete. Én 16 ezerért vettem PC-re. (és kaptam mellé egy 16Gb-os pendriveot, a konzolvilág ezt adta az előrendelőknek.) -
törölt tag
válasz
Vangelis #23677 üzenetére
Azzal az 525TDS-sel vigyázni kell, mert sok hülyegyerek játékszere, csak épp az a motor attól pusztul meg 1-2 év alatt. Hátsókerék, pnv, nagy hathengeres motor, fillérekért. Alapból egy jó autó amúgy és a világból kimenne a motor, ha arra használják amire ki lett találva anno. De a kanyarban gázpedálrugdosástól kihullnak mint a szar annyira nem bírják, főleg ha még tuning is van rajta.
A Vito meg nagy benzinessel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Commodore 64
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari