- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcl
titán
Apósnak tuti kéne : ő néha képes dolgokat (bár boltban) 2x áron venni, mint amit ér + mint amennyiért kis utánanézésel meg lehet kapni. Nem tudjuk, hogyan csinálja. Van hozzá tehetsége.
@Koko52 : 3000-ért nekem is kéne, de annyiért sehol nem adják. De ha 10, akkor is 3x túlárazta
Amúgy keresek olcsó billentyűzet, 2db használt kéne, de 0-ért még nem ajánlottak
-
Trailblazer
veterán
válasz
Mecy_Lacee #63783 üzenetére
Az első az egyértelműen autocorrect+átnézés nélkül elküldős combo.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Egy kis ON:
Valaki a Tiszán hangoskodhat:
Ezt csak úgy:
-
cof
veterán
Csalósban valami nagyon kellemetlen dolog történhetett, topik lezárva.
-
koby11h
őstag
Helyi hirdetés, lézerJet L6 nyomtatóhoz kábel - Jelige Luca... szépen rajzol
-
kenwood
veterán
Ez nem adatvedelem, hanem oncenzura.
Mar ott tartunk, hogy becsukjak oket, ha leirjak, hogy mivel vadolta meg az egyik nickevet egy masik.
Szemelyes adat az lehet, ami alapjan valaki egyertelmuen azonosithato.
A jozsika13 nem az."Egyik tagunk jelezte,hogy az elore kifizetett termek nem erkezett meg. A vadakra erdemi valasz a felhasznaltol nem erkezett. Az ugy rendezeseig a fiokot felfuggesztjuk"
101 szazalekosan kizart, hogy ezt nem lehetne jozsika13 adatlapjara torvenyesen rairni.Bejelentekezeskor pedig kap egy elerhetoseget (pl mail) a moderatorokhoz, igy tisztazhatja magat a vadak alol, es kozvetve kapcsoaltba lephet a karosulttal is.
-
BiP
nagyúr
válasz
Trailblazer #63775 üzenetére
Ja, gondolom ilyen ph szapulós lehetett.
Amúgy tök nem értem, hogy ha valakit kitiltanak, akkor azt miért nem lehet megtudni, miért? Több ilyen kérdés érkezett mostanában már folyamatban lévő üzletek kapcsán.
Pl.annyit lehetne közölni, hogy másik kétes üzlet miatt, bejelentés miatt, stb. Tehát csak kategóriaszinten, nem konkrét nevekkel, ha már adatvédelem. -
BiP
nagyúr
válasz
Trailblazer #63772 üzenetére
Mi volt? , én már csak takarítás után értem oda.
-
konikan
aktív tag
válasz
Trailblazer #63772 üzenetére
Lehet, de összeségében csak offtopik személyes megjegyzések és kérdések voltak.
-
Trailblazer
veterán
Úgy nézem, valaki meg lesz dorgálva a csalósban...
-
-
koko52
nagyúr
Csalósban: A Bánáti Norman Richárd volt tagot elítélték pár hete 2 évre vagy 3 egész valamennyi millió Ft megfizetésére kötelezték
Remélem nem felfüggesztett. -
cbmfan
senior tag
ezt fejtsétek meg... nekem nem sikerült.
-
KROK640
nagyúr
válasz
konikan #63737 üzenetére
A 2.5K-t lehúzó ember neve is jól ki lett moderálva, csak a hülye nem jön rá, hogy Szabó Sándor
Egyébként szerintem az ilyen úgy van vele, hogy begyűjt pár 2500ft-ot, majd eladja a cuccát személyesen, ha egyáltalán létezik. Na meg, hogy 2500ft-ért a rendőrség sem vegzálja, a fél országon átmenni se éri meg, per se lesz belőle, szóval "ingyen" van. -
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #63736 üzenetére
Pontosan. Ez eléggé kivédhetetlen.
Persze nekem logikusan az jönne le h az eladó volt a ludas, mert ha megveszi a vevő a 2TB-os külső HDD-t és az van benne, meg jó, akkor ugye nem panaszkodik. (legalábbis én nem tenném).
Mert ugye elég kicsi az esélye, hogy az eladó küldene még egy 2TB-os HDD-t, vagy bárki más ad neki még egyet, mert szegény, hogy át lett verve.De honnan szerezett egyáltalán még 20GB-os HDD-t?
-
envagyok
veterán
válasz
konikan #63746 üzenetére
Sajnos ez van.
Én is szívok most, mert motorozás közben tavaly ősszel megelőzött egy külföldi lakóautó, de jöttek neki szemben, és visszarántotta a kormányt énrám. Tanuk voltak többen is, ennek ellenére a helyszínelő rendőröknek azt mondta, hogy nem ismeri el a felelősségét, ők nem tudtak mit tenni elengedték, hazament külföldre, onnan jogsegély egyezménnyel fog valamikor vallomást tenni, és az után tudják kimondani a rendőrségen, ki a felelős a balesetért. Szeptember óta az egyik motorom darabokban, törésem is volt, 1 hónap gipsz.
De se pénz, se semmi eddig. És itt millió feletti a kár.Mondani könnyű ezeket a dolgokat, de csinálni jóval nehezebb, és szintén nagy az esély a bukásra. A fél ország be van kamerázva, meg megláthatnak az ablakból, stb.
Szerintem a büntetési tétele is nagyobb egy károkozásnak, ráadásul a gumi kiszúrás még súlyosabb, mert balesetveszélyt is okozol a káron kívül. A 15000Ft-os átverés meg egy enyjebenyje. -
envagyok
veterán
Sajnos azt máshogy veszik, és ott már indíték is van.
Több konkrét esetről tudok: hívja a sértett a rendőrséget, hogy ő most itt fekszik, mert megverte xy. Azonnal beviszik a másik tagot, és ott fordított a bizonyítás menete. Az elkövetőnek kell bizonyítani, hogy ő nem tehette (mert nem volt ott, mással máshol, tanuk, stb.) Meg most komolyan, ki fog egy 15000Ft-os cuccért átutazni az országon, kockáztatva, hogy erélyesebb fellépés esetén még a yard is beviszi? -
KROK640
nagyúr
Igen, fárasztó, de ha nincs fűkasza, akkor marad a kézi kaszálás. nem ijedek meg ha kézi kaszával kell dolgozni!
Lehet... Igazából ő volt előnyben, odaállít ünnep nap reggelén amikor semmi sincs nyitva... aztán nem mondott árat csak mikor kész volt. Azért érdekelt volna mit csinál ha azt mondom h csak 20-30 ezrem van ... -
konikan
aktív tag
válasz
envagyok #63736 üzenetére
"Brilliáns."
Inkább gyomorforgató. A nem létező videókártyákat kínálóknál egy másolt hirdetés vagy kép van, itt azért ki kellett tervelni, és erőfeszíteni az ügy érdekében.A 2.5k-t lehúzó ember is, ha tényleg ez a vége. Vajon nap végén felciccent egy sört, és sóhajt egy jót, hogy igen, ma is behúztam 2500 forintot? Nevetségesen szomorú
-
envagyok
veterán
Csalósban eladónak lett ingyen egy 2 terás HDD-je, úgy, hogy simán bevédheti magát, ha akarja.
Vett egy külső usb hdd-t, kivette a lemezt, berakott helyette egy 20GB-ost.
Ember (vagy nyomozó) legyen a talpán, aki ezt bizonyítani tudja, hogy mikor ki rakta be 100-ad akkora HDD-t.
Mert ha ki is bontod a postán, ki gyanakodna, ki szedné szét ott?
Otthon meg már a vevő is tehette.
Brilliáns. -
koby11h
őstag
válasz
Astroboy #63731 üzenetére
Benzines fűkasza és kötetlen testedzés gyanánt kézi kasza ha van kedvem (jó kis kardio program 1 óra kaszálás).
Elhunyt rokon után örökölt terület a falu határában. Kukoricás volt, szántás után örököltük, már nem lett beültetve. Így most 5 év utána kezd laposodni, de négy kerekű fűnyíróra még alkalmatlan a -5+10 cm szintkülönbség miatt, egyik végében 20-30 akácfa.
Érdekes, de eső nélkül is szépen nő a gaz a zöldséggel répával ellentétben. Illetve hogy a fák között még jobban nő, ott külön öröm a sarjadékokkal is küzdeni.
Van nagy családban egy még nagyobb, de az már csak gépkocsis megközelítés, és közel 2800 m2 egy közel 20000 m2 területen, amit viszont csak több tulajjal közösen körbeszántat és bejelentve 2 évente leéget... azt már nincs ember aki csinálná!
Annak örülhetünk, hogy nem parlagfüves! -
Astroboy
őstag
-
hcl
titán
UTP dugózás lassan már csodaszámba megy amúgy is
-
F.E.K..
senior tag
Még szerencse hogy nem pihent az itteni társaság...
-
Speed®
titán
23..procit még nem próbáltam vele cserélni
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel